DEB FOAM 16X9

DEB FOAMDK

SØNDAG 30. JUNI

Rejs gennem mørke stemninger med elektroniske kompositioner i konstant forandring

  • Søndag 30. juni
    23.00, Gaia

Gør dig klar til en lige dele festlig, intens, nedbrydende og genopbyggende oplevelse med den københavner-baserede producer Deb Foam, der har fået godt tag i den elektroniske undergrund med sit fængslende udtryk.

Deb Foams musik befinder sig i et krydsfelt mellem fængende elektroniske kompositioner, mørke stemninger og metalliske klange, og den rummer en introvert side, der dykker ned i melankolske understrømme. Men den kan også samle sig til en euforisk energiudladning, som griber lytteren med fysisk tyngde gennem hårdtslående beats, dyb bas, minimale temaer og smukke vokale indslag. 

Musikkens vekselvirkning skaber en fornemmelse af uforudsigelighed og energi. Man ved aldrig helt hvad der rammer én rundt om næste hjørne, men man ved, at Deb Foam altid er søgende, når hun modigt konfronterer både indre dæmoner og ydre trusler med kompositioner, der trodsigt lyder mørket op.

Varm op til hendes koncert på Roskilde med den fremragende ep Pestilence fra 2023 og glæd dig til et intenst live-møde med Deb Foams dystre og foranderlige lydlandskaber.