DECISIVE PINK 16X9

Decisive PinkINT

LØRDAG 6. JULI

En farverig rumrejse ind i kosmisk electropop

  • Lørdag nat 6. juli*
    01.45, Gloria

* Denne kunstner er del af lørdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 01.45 natten mellem lørdag og søndag.

Duoen Decisive Pink bringer pionerånden tilbage i moderne electropop, når de sammen tager på kosmisk rejse ind i en verden af postpunket eksperimentalfryd, krautrockede synth-eskapader og skamløst gode popmelodier. 

Selv duoen, der består af Angel Deradoorian fra Dirty Projectors samt den russiske elektroniske musiker Kate NV, døbt udtrykket "krautrock-gone-synthpop". Da de slap deres første single, beskrev The Guardian den begejstret som: "A space-age-dancefloor swoon that brings to mind Kate Bush’s Waking the Witch". 

Debutalbummet med den kække titel Ticket to Fame har ligeledes modtaget fremragende anmeldelser, som hos The Quietus, der skrev: “Extremely fun and rewarding”. Navnet udspringer af Wassily Kandinskys maleri af samme navn, og duoen er en farverig og fantasifuld udforskning af elektronisk popmusik, opstået ud af jamsessions i et studie i Köln, som duoen har beskrevet som et rumskib fyldt med synths, samt vokal optaget fra et lille skab i en downtown LA-lejlighed. 

Den legende tilgang tages også med på scenen, hvor Decisive Pink har høstet rosende ord, bl.a. for deres show på Le Guess Who. Nu lander synth-rumskibet i Roskilde, hvor der venter en spaced out popåbenbaring.