DECORTICATE 16X9

DecorticateDK

ONSDAG 3. JULI

No-nonsense powerviolence fra Københavns ekstreme undergrund

  • Onsdag 3. juli
    22.10, Avalon

Decorticate er et band, der går lige til stålet. Her spildes ikke tid på snak, men der spilles hurtigt og voldsomt, når bandet, der titulerer sig selv som Københavns powerviolence mafia, går i gang.

I en kompromisløs og beskidt blanding af hardcore og grind spytter bandet sange ud, der sjældent varer over et minut, men ofte kun det halve, og man mærker, at helte som Napalm Death ikke har levet forgæves.

Decorticate er i stald hos det københavnske label Extremely Rotten Productions, der i disse år sætter en høj standard for beskidt ekstremmusik i Danmark. Med Decorticates 13 minutter lange debutalbum, Conditioned by Violence, har de hamret endnu et rustent søm i Københavns pæne facade. Albummet har høstet ros både i Danmark og internationalt for sit kontante og kaotiske, men samtidig genrebevidste udtryk, der også live har taget den danske hardcorescene med storm.

Glæd dig til en unik og nærgående koncertoplevelse i øjenhøjde. Decorticate indtager nemlig selve gulvet til et helt særligt floorshow på Avalon, der hele onsdag står i ekstrem- og punkmusikkens tegn. Forvent intense shows, flyvende udskiftninger og enestående musikalitet, der går lige i hjertet – og lige i ansigtet.