ERIKA DE CASIER 16X9

Erika De CasierDK

TORSDAG 4. JULI

R&B og elektronisk kammerpop med nærvær og elegance

  • Torsdag 4. juli
    17.00, Arena

Sofistikerede arrangementer, stærkt sangskrivningshåndværk og en næsten hviskende stemme, som man bare må stoppe op og lytte til. Portugisisk/danske Erika de Casier skaber med sin musik en smuk symbiose, der ikke kun har taget Danmark med storm, men som også har åbnet de internationale døre på vid gab. 

Allerede debutalbummet Essentials fra 2019 var at finde på flere internationale lister over årets bedste plader. Kort tid efter fulgte en signing til det legendariske label 4AD, der udgav det ligeledes skamroste album Sensational i 2021. Siden har Erika de Casier indtaget nogle af verdens største festivaler med sine betagende sange, ligesom hun også har skrevet for flere internationale popstjerner. 

Med det nye album Still fra 2024 er hun endelig tilbage med et nyt album i eget navn, og hun lever yndefuldt op til alle forventninger med endnu en perlerække af sange, der i et rum mellem sensuel R&B, elektronisk pop og sjælfulde ballader skaber et sjældent nærvær. 

Da hun senest gæstede Roskilde Festival i 2022, gav hun et fortryllende show, hvor hun med sit velspillende band overbevisende løftede sangenes nænsomme elegance ind på livescenen. Og det er med stor glæde, at vi kan byde hende tilbage på festivalen med de nye sange i favnen.