FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES

FRANK CARTER & THE RATTLESNAKESUK

ONSDAG 3. JULI

En af moderne punkrocks bedste showmen vender tilbage til Roskilde med nyt album

  • Onsdag 3. juli
    19.00, Eos

Kort tid efter at Frank Carter, der tidligere havde slået sine folder i Gallows og Pure Love, i 2015 søsatte sit nye punkband Frank Carter and The Rattlesnakes, gæstede han Roskilde Festival. Her gav Frank Carter and The Rattlesnakes i 2016 en koncert, som publikum sent vil glemme. Og Carter selv kvitterede da også for publikums kampgejst med at udråbe den til hans bedste koncert hidtil.

Roskilde Festival var her vidne til en frontfigur, der giver alt hvad han har i sig med enestående publikumskontakt. Og det er koncerter som denne, der har været med til at give Carter titlen som moderne punks største showman.

Det skader ikke, at han sammen med guitarist Dean Richardson virkelig formår at smede sange, som forener rødderne i punk og hardcore med smittende power pop, alternativ rock og klassisk rock’n’roll.

På bandets nye album, Dark Rainbow, der landede i starten af 2024, viser Frank Carter and The Rattlesnakes atter nye nuancer af deres lyd på reflekterede og komplekse sange, som favner både southern gothic-ballader og soulcroon, men selvfølgelig også masser af flosset guitarrock og punk-nerve. Med de nye sange i bagagen er Frank Carter and The Rattlesnakes atter klar til at levere en sublim rockoplevelse på Roskilde Festival.