FRIDAYY 16X9

FRIDAYYUS

FREDAG 5. JULI

Opløftende mix af R&B, gospel og afrobeats fra fremadstormende vokalstjerne

  • Fredag 5. juli
    19.15, Avalon

Med en stærk vokal og en sjælfuld, næsten gospelklingende tone, er Fridayy blevet en efterspurgt kunstner i hele hiphop- og R&B-miljøet. Her har hans stemme kastet glans over numre fra kunstnere som Lil Baby og DJ Khaled. 

Det var på netop DJ Khaled-sangen “God Did” (2022), at verden for alvor fik ørerne op for Fridayys betagende stemme, og det føltes helt naturligt, at det endnu ret ukendte navn gæstede nummeret sammen med stjerner som Jay-Z og John Legend.  

Fridayy har haitiansk baggrund og er vokset op i Philadelphia, hvor han startede sin karriere med at producere vokalsamples til andre kunstnere. Efter succesen med “God Did” har han dog hurtigt skabt sig et navn som solokunstner. 

I 2022 udsendte han sin debut-EP på Def Jam, og i 2023 fulgte hans debutalbum, der ikke alene er en showcase for hans fantastiske vokal, men som også viser ham som en sangskriver og producer af format. Fridayys gospelinspirerede R&B med elementer af afrobeats kommer uden tvivl til at skabe en opløftende koncertoplevelse på Roskilde.