GLORIA GROOVE 16X9 (1)

GLORIA GROOVEBR

LØRDAG 6. JULI

Ikonisk brasiliansk drag queen med flamboyant blanding af trap og reggaeton 

  • Lørdag 6. juli
    21.00, Avalon

Når Gloria Groove indtager Roskilde Festival, kan man forvente et kæmpe show fra en ikonisk performer, der tilmed har æren af at være verdens mest streamede drag queen.  

Den brasilianske kunstner har befundet sig i rampelyset det meste af sit liv, først som barnestjerne og siden 2015 som den berømte drag queen Gloria Groove. Selv definerer hun sig som halvt drag, halvt rapper, og på sine udgivelser har hun skabt et stærkt medrivende mix af hiphop, trap, soul, reggaeton og brasiliask funk. En blanding, der både har gjort hende til en stor stjerne i Brasilien og udbredt hendes navn til resten af verden.  

Især 2022-albummet Lady Leste bragede igennem lydmuren og blev fulgt op af shows på festivaler som Lollapalooza og Rock in Rio. Efterfølgende har hun lanceret showet Noites de Gloria, hvor hun også teasede flere sange til albummet Futuro Fluxo, der udkom i 2023.  

Glæd dig til en ekstraordinær optræden fra en flamboyant kunstner med publikum i sin hule hånd. Med en blanding af dragshow, dans og en medrivende cocktail af brasiliansk trap, funk og reggaeton er Gloria Groove klar til at skabe en fest af de helt store på Roskilde.