GOBS 16X9

GobsDK

LØRDAG 6. JULI

Hitmager fra Roskilde leverer kæmpe folkefest

  • Lørdag 6. juli
    22.00, Eos

Selvom han først albumdebuterede i 2022, har Gobs sat sig massivt på både hitlister og radioen siden med det ene catchy nummer efter det andet.  

Med en lyd, der blander autotunet pop, hiphop og R&B, og en liste af samarbejdspartnere, der tæller alle fra Branco og Icekiid til Mads Langer og Thomas Helmig, rammer Gobs en ung poplyd, samtidig med at han ikke er bange for at træde ind i rollen som folkekær popstjerne.  

At publikum også elsker ham, taler næsten for sig selv, når man ser hans imponerende bedrifter. Hans 2023-album Knuste Hjerter Heler Aldrig strøg direkte ind på førstepladsen på den officielle danske hitliste, hvor det lå i imponerende 13 uger i streg. Siden er fulgt et triumftog af udsolgte koncerter, og i år udsendte han så sit nye album Mellem Himmel & Jord, der atter viste ham som en træfsikker hitmager, der mestrer både de feststemte bangers og de romantiske ballader.   

Gobs stammer fra Roskilde, så han må siges at være på hjemmebane, når han indtager Roskilde Festival til sommer. Mon ikke han får pisket en ægte folkefest op med sin perlerække af hits.