HALOPLUS+ 16X9

HALOPLUS+DK

SØNDAG 30. JUNI

Bedårende popmelodier i eksperimenterende, elektroniske klæder

  • Søndag 30. juni
    18.30, Gaia

Efter at have sluppet tre stærke singler i træk i 2023 har den endnu ret nye gruppe Haloplus+, der består af Isa Nam Sook Tind (Ryong), Stine Victoria (FMN) og Joakim Wei Bernild (Angel Wei, First Hate), allerede turneret i Osaka, Tokyo og Seoul. 

Deres blide og følsomme elektroniske pop emmer da også af internationale ambitioner kombineret med en drømmende fremtoning, der gør dem til et særdeles spændende bud på alternativ popmusik til en nær fremtid.

Elektroniske produktioner, popmelodier, støj, slackerguitar og vokalsamples blandes i et undersøgende musikalsk univers, som er båret af en fælles sonisk nysgerrighed. Med tråde til kompositionsmusik, billedkunst og performance bringer Haloplus+ nye tilgange og klange ind i popmusikken, men samtidig er deres kærlighed til poppens melodiske eufori oprigtig.

Haloplus+ tænker deres band som et lille kor, hvor de nænsomt giver plads til hinanden i både skabelsesprocessen og i den endelige musik. Når de gæster Roskilde Festival, lægger de op til en koncert, hvor den blide nænsomhed forenes med en udadvendt og medrivende energi. Lad dig favne af deres smukke og futuristiske popperler, når de synger dem ud i sommeraftenen.