IDA LAURBERG 16X9

IDA LAURBERGDK

TORSDAG 4. JULI

Popkomet af sjælden kaliber indtager Orange Scene med gudsbenådet vokal og skæve popperler 

  • Torsdag 4. juli
    16.00, Orange Scene

I Ida Laurberg har Danmark fået en popsangerinde af en sjælden kaliber. Det stod allerede klart, da hun, mens hun endnu var teenager, brød igennem med en række engelsksprogede sange, hvis mørke og melankolske grundtone fik kritikerne til at sammenligne hende med Billie Eilish.  

Helt fra starten har Ida Laurberg også været en kunstner med mod til at gå sine egne veje, og efter at have markeret sig stærkt med engelsksprogede sange tog hun for nylig hul på et nyt kapitel som dansksproget sangskriver. Allerede i 2023 kunne Roskilde Festival opleve Ida Laurberg træde i karakter med veloplagte dansksprogede sange til en forrygende koncert. Ligeledes har det været svært at komme uden om hits som “Terrier”, “Mellem Mor og Far” og Andreas Odbjerg-samarbejdet “Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig”.  

Det er sange, der forener suverænt pophåndværk og mesterlige melodier med sårbarhed og hudløs autenticitet, men også med et skævt, humoristisk blik på tilværelsen. Kvaliteter, der gør Laurberg til en af de mest interessante danske popkunstnere lige nu, og som for alvor løftes af en gudsbenådet vokal. 

I 2024 kan vi se frem til masser af nye og skæve popperler fra Laurberg, hvis længe ventede debutalbum er på trapperne. Vi glæder os til at synge med på de nye sange, når Laurberg vender tilbage til Roskilde Festival - denne gang med koncert på Orange Scene!