ILMA 16X9

ILMADK

SØNDAG 30. JUNI

Dansk/bosnisk rising star med emotionel intensitet og gribende pop-hooks

  • Søndag 30. juni
    23.45, Eos

Med en markant stemme og en sublim sans for den gode popmelodi er Ilma allerede blevet udråbt til en funklende ny stjerne på den danske musikscene – og en kunstner med potentiale til også at nå langt ud internationalt.

Hendes popkreationer, der fletter tråde af pop, hiphop og R&B sammen med æteriske synths og minimalistiske rytmer, rummer både moderne klange, tidløse stemninger og kunstnerisk kant.

Med bosniske rødder og en opvækst ved Vesterhavet er Ilmas musik også farvet af et kulturmøde, og hendes mangefacetterede personlighed brænder igennem med et sjældent nærvær på sange, hvor internationale popambitioner går hånd i hånd med stor følelsesmæssig intensitet.

Talentet brænder tydeligt igennem på debutalbummet Everything I Love Is Killing Me, der udkom i 2023 til rosende anmeldelser. Også på scenen har hun imponeret med sin stærke vokal, sine vedkommende sange og en stage presence, som fængsler publikum fra start til slut. En performer og sanger i verdensklasse, som du ikke bør snyde dig selv for, når hun gæster Roskilde.