Isabella Lovestory

ISABELLA LOVESTORYHN

ONSDAG 3. JULI

En smittende fest af reggaeton-rytmer, sensuel pop og rebelsk attitude

  • Onsdag 3. juli
    19.30, Gloria

Hun er blevet kaldt Montreals reggaeton-dronning, men egentlig stammer Isabella Lovestory fra Honduras. I Canada gik hun på kunstskole, men blev træt af det elitære miljø og begyndte at skrive og indspille sange for sin kat!

Fra starten repræsenterede musikken et oprør og et lystfuldt alternativ til det snobbede og institutionelle. Og når man lytter til Isabella Lovestory, får man da også indtryk af en kunstner, der har det sjovt med det hun laver. Lysten og glæden smitter af på publikum, der er inviteret med til den dansable reggaeton-fest.

Hede perreo- og reggaeton-rytmer kobles med sensuelle melodier og et stærkt øre for den gode popsang, men man finder i musikken også en charmerende DIY-attitude. Isabella Lovestory gider ikke at danse efter andres pibe, og især ikke efter patriarkatets forestillinger om, hvordan en kvinde skal agere med sin musik og sin seksualitet.

"A defiant celebration of sexual agency" kaldte Pitchfork da også hendes debutalbum, Amor Hardcore fra 2022. Et album, der er en både frisættende, underholdende, kinky og yderst dansevenlig oplevelse. Det samme kan man forvente, når Isabella Lovestory fyrer op for reggaeton-festen på Roskilde.