JESSIE WARE 16X9

JESSIE WAREUK

ONSDAG 3. JULI

Sofistikeret soul og hedonistisk discofest fra sublim sangerinde 

  • Onsdag 3. juli
    18.00, Arena

“21st-century disco packed with personality” lød konklusionen fra The Guardian, da de smed topkarakter efter Jessie Wares seneste mesterværk, That! Feels Good! fra 2023. Andre fulgte trop, som Pitchfork, der gav albummet mærkatet “Best new music” og ligeledes priste Wares evne til at tilføje tidens neo-disco-bølge en sjælden elegance og passion, for ikke at nævne stribevis af uimodståelige bangers.  

Den britiske sangerinde satte allerede en tårnhøj standard med debutalbummet Devotion fra 2012. Et album, der med sin fusion af soul, pop og R&B bl.a. blev nomineret til en Mercury Prize for bedste album. Siden har hun bevæget sig over i mere dansable territorier af soul/pop, og hendes lidenskab for disco-genren slog for alvor igennem på What’s Your Pleasure? (2020), som i That! Feels Good! har fået en særdeles værdig opfølger.  

Sofistikerede arrangementer møder rendyrket danseekstase, når Ware leverer en tour de force gennem discoens funklende paladser, med hjælp fra bl.a. afrobeat-orkestret Kokoroko og med cameos fra navne som Kylie Minogue og Róisín Murphy.  

Med en sublim stemme, et velspillende band og en fornemmelse for discoens hedonistiske glamour har Ware også bevist, at hun kan levere varen live, og hendes koncert på Roskilde kan meget vel blive en af årets helt store dansefester.