Julie Pavon

JULIE PAVONDK

ONSDAG 3. JULI

Den hypede sangerinde leverer ekstravagant housepop med et særligt show til Roskilde

  • Onsdag 3. juli
    19.30, Apollo

Da dansk-honduranske Julie Pavon i 2022 gæstede Roskilde Festival, var hun endnu et ret nyt navn på livescenen. Hendes optræden på den på det tidspunkt helt nystartede Platform-scene viste dog, at Pavon med sine elektroniske og dansevenlige sange evner at levere en sjældent engagerende koncertoplevelse.

Siden er fulgt en kontrakt med pladeselskabet Music For Dreams, der udsender hendes debutalbum i 2024, og en række stærke singler, som har opnået opmærksomhed både i Danmark og udlandet, bl.a. med spilletid på BBC Radio 6.

Julie Pavon leverer med sine både eksperimenterende og catchy produktioner funklende elektronisk pop i international klasse. Men det er ikke mindst på scenen, at hun har vist sig som en af Danmarks mest interessante kunstnere lige nu. Både med internationale optrædener og udsolgte shows i Danmark har hun skabt sig et ry som en fænomenal performer, der spinder tråde fra EDM, disco, house og andre genrer ind i sin forvandlingskugle af pop.

Nu vender hun tilbage til Roskilde Festival, hvor hun arbejder på et helt særligt show skabt specielt til lejligheden. Når man ved, hvor højt hun sætter barren for sine øvrige shows, kan det kun blive stort!