JUNGLE PRESS 24 (003)

JUNGLEUK

ONSDAG 3. JULI

London-duoen vender tilbage til Roskilde med deres majestætiske dansegroove

  • Onsdag nat 3. juli*
    01.00, Orange Scene

* Denne kunstner er del af onsdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 01.00 natten mellem onsdag og torsdag.

Med deres sikre sans for flow, overlegne produktioner og uforfalskede kærlighed til 70’ernes soul, disco og funk har britiske Jungle etableret sig som et navn, mange festivaler ringer til, når de vil være sikre på at have en fest i hus.

Også Roskilde Festival har flere gange været vidne til duoens euforiske groove og evne til at binde flere historiske genrer sammen i moderne produktioner og ikke mindst deres evne til at skabe en nærmest magisk dansefest. Jungle har heller ikke lagt skjul på, at de er særdeles glade for at spille på Roskilde Festival, som de senest fortryllede med deres dansable rytmer i 2019.

Projektet, der i 2013 blev grundlagt af London-producerne Josh Lloyd-Watson og Tom McFarland, har formået at skabe et unikt brand med en lyd, der på én gang er retro og tidssvarende. Det demonstreres atter på deres seneste opus, albummet Volcano fra 2023, hvor inspiration fra hiphoppens samplingkultur går hånd i hånd med hedoniske ekkoer af disco og funk.

Live formår Jungle at orkestrere numrene med nøje udvalgte og altid sublimt spillende musikere, som skaber nerve og et unikt nærvær i koncerterne. Dansefesten er garanteret, når Jungle vender tilbage til Roskilde!