KATLA 16X9

KATLADK

MANDAG 1. JULI

Dansk-færøske doom-troldmænd inviterer til fest for alle med hang til tung musik

  • Mandag 1. juli
    17.00, Gaia

Katla bevæger sig gennem nogle af de mest knusende og sumpede egne af ekstrem metal. Alligevel formår den dansk-færøske trio med deres dommedagmetal at skabe en livsbekræftende folkefest for alle med hang til kværnende riffs, tunge trommer og masser af fuzz pedal.  

Katla lægger ikke skjul på deres inspiration fra giganter som Sleep, Electric Wizard og Dopelord, men ikke desto mindre oser de af personlighed og integritet. Og med deres sikre greb om den mørke og tunge musik kombineret med en uhøjtidelige attitude har de lagt spillesteder og festivaler for deres fødder.  

Man må simpelthen overgive sig, når Katlas musik rammer én med al sin fysiske styrke. En styrke, der skinner overbevisende igennem på EP’er som Warmongering Luciferians (Chapter1) og Warmongering Luciferians (Chapter 2), men som i allerhøjeste grad manifesterer sig til deres brutale koncerter.  

Bandet har netop været i studiet for at indspille deres første fuldlængde album, og det trækker op til mørk dommedagsfest over Roskilde til sommer.