KINGTOMMI 16X9

KINGTOMMIDK

TIRSDAG 2. JULI

Intenst og kontrastfyldt show cruiser eklektisk mellem rap, rock og alternativ pop

  • Tirsdag 2. juli
    19.15, Eos

Inderlige følelser og fandenivoldsk energi forenes i Kingtommis til tider modsætningsfulde univers. Med store armbevægelser favner dansk-newzealandske Thomas Mulcahy (også kendt for sin rolle i bandet Uden Ord) i sit soloprojekt en bred vifte af genrer og udtryk. Her er poppede melodier, croonende ballader, svedig hiphop og rockstjerne-attitude, og selvom det er spraglet, samler Kingtommi med største selvfølgelighed alle trådene. 

Han brød igennem med den fremragende EP helt ind til knoglerne i 2022. Udgivelsen høstede anmelderroser for det stærkt personlige udtryk og evnen til at overraske lytteren undervejs med skæve og improvisatoriske indslag. 

Kontrasterne, overraskelserne og den stærke indlevelse tager Kingtommi også med på scenen, hvor han det ene øjeblik forlanger stilhed og fordybelse af sit publikum, for derefter at gejle crowden op til vild moshpit-stemning. 

Kingtommi nøjes dog ikke bare med at sætte publikum på arbejde. Han giver også generøst igen, når han med fuldt band indtager scenen og på virtuos vis drager publikum ind i sit mangfoldige kongerige, der forgrener sig i mange musikalske retninger. En sand original, der uden tvivl kommer til at levere et intenst show på Roskilde.