Lamin 16X9

LAMINDK

ONSDAG 3. JULI

Dansk stjernerapper åbner Orange Scene med kæmpe hiphop-fest

  • Onsdag 3. juli
    18.30, Orange Scene

Lamin lignede allerede en af dansk hiphops nye superstjerner, da han gav en suveræn magtdemonstration af en koncert på Roskilde Festival i 2022. Siden har rapperen kun fortsat sin sejrsgang, og på årets Roskilde Festival sætter han trumf på, når han åbner Orange Scene. 

Danmark hørte første gang til Lamins talent, da han i 2019 udsendte singlerne "Tiger" og "Trabajo". Siden har han taget det ene stik efter det andet hjem, ikke mindst i et tæt samarbejde med Artigeardit, med hvem han bl.a. har udsendt kæmpehittet "Hvor Fuck Er Min Drink?" 

Kort tid efter sin koncert på Roskilde i 2022 udsendte Lamin sit succesfulde album Kronisk Skeptisk, der hurtigt ramte toppen af albumlisten med stærke produktioner, skarpe punchlines og et væld paf gæster som Kesi, Icekiid og Giift. Albummet rummede også sangen “The Wave”, der har lagt navn til fanbevægelsen “Ride The Wave”. 

Lamins stærke forbindelse til sine fans præger rapperens koncerter, der løfter sig til rene energieksplosioner. Vi spår derfor, at menneskehavet kommer til at koge, når Lamin pisker op til høj bølgegang foran Orange Scene til sommer, ligesom der er basis for, at en solid håndfuld markante gæster kommer på scenen til en kæmpe hiphop-fest.