LOVERS SKIT 16X9

LOVER’S SKITSE

TIRSDAG 2. JULI

Overrumplende mix af punk, pop og breakbeats fra ung svensk sensation

  • Tirsdag 2. juli
    21.30, Gaia

Både i hjemlandet Sverige og på festivaler i det øvrige Skandinavien har duoen Lover’s Skit allerede skabt lidt af en musikalsk sensation med deres fandenivoldske udtryk og slagkraftige jongleren med et væld af genrer. 

Nathalia Aránguiz og Ove Jerndal var således begge kun 18 år, da de væltede By:Larm i Oslo i 2023 med et af det års mest omtalte shows på festivalen. Her fik verden for alvor øjnene op for duoens uortodokse mix af postpunket nerve, fængende hooks og referencer til 90’ernes breakbeat-ikoner som The Prodigy og The Chemical Brothers. Og de fik i allerhøjeste grad smag for den unge duos intense liveenergi, som man er nødt til at overgive sig til. 

Dommen fra danske Soundvenue var klokkeklar efter festivalen: “Det var den bedste koncert, jeg så på hele festivalen. Den næstbedste var, da jeg så dem igen to dage senere.” Med rå power og uhæmmet kreativitet skaber Lover’s Skit en liveoplevelse ud over det sædvanlige, både i form af deres kantede lydbillede, men i høj grad også takket være Aránguiz’ bidske vokal, der trækker tråde til riot grrrl og electroclash-genren. 

Energien formidles fremragende på duoens debut-EP fra 2023, som passende kan bruges som opvarmning til Roskilde Festival, hvor Lover’s Skit endelig giver deres første danske koncert.