LSDXOXO 16X9

LSDXOXOUS

FREDAG 5. JULI

USA’s gejstrede technohøjhed muterer stilskabende popsamples og kinky beats

  • Fredag 5. juli
    20.30, Gloria

Under navnet LSDXOXO har den Berlin-baserede amerikaner Raushaan Glasgow erobret dansegulve over hele kloden med en signaturstil, der twister samples fra populærkulturen og nedsænker dem i en mørk undergrund af ghetto house, hardcore, electro og techno. 

LSDXOXO kaldes ”techno’s horny highness” af det førende elektroniske musikmedie Resident Advisor, mens Pitchfork i en begejstret anmeldelse af EP’en Dedicated 2 Disrespect beskriver hans lyd som ”irresistibly kink-positive”. Og det er ingen overdrivelse. Med en sexet, sjov og sjofel sound i konstant udvikling har han indtaget en markant rolle i techno- og queermiljøet og åbnet nye døre for andre ligesindede sorte queerkunstnere, og så er han tilmed en stilskabende og efterspurgt DJ, der står bag det fantasi- og lastefulde klubkoncept Floorgasm i Berlin.  

LSDXOXO kickstartede for halvandet årti siden karrieren med sine egne skæve edits af pop- og hiphop-sange med mixtapeserien Spit or Swallow, og han har udviklet sig til en stilskabende og efterspurgt producer, der blandt andet har produceret for Kelela og samarbejdet med Lady Gaga og Roskilde-aktuelle Eartheater, og som har en stor fan i Fever Ray, der for nylig har inviteret ham med på tour. 

Hans seneste udspil, EP’en Delusions of Grandeur (D.O.G.), blev hyldet af klubgængere og anmeldere og betragtes af mange som forspillet for udgivelsen af et egentligt debutalbum. Glæd dig til en sensuel, sanselig og tempofyldt liveoplevelse med LSDXOXO, når han indtager Roskilde Festival!