Marina Sena Foto Fernando Tomaz Expanded Web

Marina SenaBR

FREDAG 5. JULI

Brasiliansk popsensation vender tilbage til Roskilde med sit sensuelle univers

  • Fredag 5. juli
    21.00, Avalon

Marina Sena er hurtigt blevet en popsensation i sit hjemland Brasilien takket være sin sensuelle og fængende musik, der bygger bro mellem Brasiliens rige musiktraditioner og kontemporær popmusik, og som løftes af en vokal, der forener sjælfuld glød og flabet attitude.

Resten af verden har også fået øjnene op for Sena, der i kølvandet på sit debutalbum, De Primeira, gæstede Roskilde Festival med en forrygende og anmelderrost koncert i 2022. I 2023 fulgte hun så op på den stærke debut med albummet Vício Inerente, der allerede har kastet flere hits af sig. Albummet understregede også, at hun besidder en af de mest markante stemmer i moderne brasiliansk pop.

Ufortrødent fortsætter hun sit arbejde med at forene arven fra 60’ernes tropicalía og det erklærede forbillede Gal Costa med en svedig blanding af eksperimenterende trap beats, vuggende R&B og moderne pop tilsat psykedeliske stemninger og ambitiøse produktioner. Resultatet er stærkt vanedannende og perfekt til varme sommeraftener. Du er hermed inviteret med til hed brasiliansk popfest, når Marina Sena vender tilbage til Roskilde!