OMSORG 16X9

OMSORGDK

TIRSDAG 2. JULI

Intens og følelsesladet post-hardcore hylder fællesskabet

  • Tirsdag 2. juli
    23.00, Gaia

Med bandet Omsorg har den i forvejen sprudlende danske post hardcore-scene fået en spændende tilføjelse, der med en blanding af vildskab, følsomhed og social indignation har taget både publikum og anmeldere med storm.  

Bandet har rødder i den nordjyske scene og blev dannet i Aalborg i 2020, og hurtigt opnåede de opmærksomhed både i det danske hardcore-miljø og internationalt, da de drog på Europa-tour med bandet Demersal.  

Med den garvede producer Jacob Bredahl (Lifesick, Eyes m.fl.) indspillede Omsorg debutalbummet Moments, Movements, der udkom i 2023 til fantastiske anmeldelser. Siden har de gentaget succesen med Bredahl omkring indspilningen af EP’en Echoes fra i år.  

Omsorgs udgivelser forbinder en dynamisk energi, som man også genfinder i bandets medrivende koncerter, med en lyst til at eksperimentere med lyden. Bandet er funderet på venskab og en søgen efter fællesskaber, men sangene vidner også om en indædt vilje til at se livets destruktive sider i øjnene, samtidig med at man drager omsorg for hinanden og kæmper for kærligheden med musikken som våben.