OTOBOKE BEAVER 16X9

OTOBOKE BEAVERJP

FREDAG 5. JULI

Anarkistisk punkånd, uovertruffent sammenspil og et fantastisk show

  • Fredag 5. juli
    19.30, Eos

Faktisk kom de med på et afbud, da de gæstede Roskilde Festival i 2022. Ikke desto mindre leverede Kyoto-bandet Otoboke Beaver en både eksplosiv og underholdende koncert, som de tilstedeværende sent vil glemme. Uden tvivl har nogle blandt publikum også tænkt, at Otoboke Beaver gerne måtte vende tilbage snart – og i år får Roskilde atter chancen for at opleve japanernes anarkistiske punkånd i fuldt flor.

Bandet blev grundlagt i 2009 og har siden begejstret på talrige festivalscener med deres vilde energi og kantede musik, der forener nerven fra punk og riot grrrl med indslag af progressiv rock, surfmusik, hardcore og speed metal.

I hastigt tempo kastes publikum rundt i et støjende karneval af genrer, og selvom det til tider kan fremstå kaotisk, imponerer de fire musikere med blændende sammenspil, catchy korstykker og en sans for teatralsk show.

Det produktive band har udsendt en lang række singler og EP’er. I 2022 udkom albummet Super Champon, der høstede fremragende anmeldelser i toneangivende medier. Anthony Fantano fra YouTube-kanalen The Needle Drop omtalte dem i forbindelse med udgivelsen som et af de bedste japanske punkbands lige nu. Også Dave Grohl fra Foo Fighters har hypet bandet solidt og omtalt dem som “the most fucking intense shit you’ve ever seen”. Snyd ikke dig selv for en punkkoncert ud over det sædvanlige, når Otoboke Beaver atter rammer Roskilde!