PINKPANTHERESS 16X9

PINKPANTHERESSUK

TORSDAG 4. JULI

Popkometen rammer endelig Roskilde med sine catchy melodier og dansable beats

  • Torsdag 4. juli
    23.45, Arena

Den engelske sanger, sangskriver og producer PinkPantheress har været svær at komme udenom de seneste par år, takket være en sikker fornemmelse for at skrive korte og iørefaldende numre, der har fundet en stor fanskare både på og uden for sociale medier. 

På få minutter formår PinkPantheress at fremmane fortættede popdramaer, hvor dansable rytmer og sødmefulde melodier ofte kontrasteres af foruroligende tekster. Og med et musikalsk univers, der fletter hyperpop og moderne R&B sammen med drum & bass-inspirerede breakbeats, house og drill, har hun skabt sin egen stil, der krones af en karakteristisk vokal. 

I 2021 udkom hendes debut-mixtape, to hell with it, til begejstrede anmeldelser. Udgivelsen blev i 2023 fulgt op af det suveræne debutalbum, Heaven Knows, der med bidrag fra bl.a. Rema og Ice Spice har cementeret PinkPantheress’ position som en uomgængelig popkunstner, der også har medvirket på Barbie-soundtracket og modtaget flere priser for sin musik.  

PinkPantheress måtte desværre aflyse en planlagt koncert på Roskilde i 2022, så det er med stor glæde, at vi endelig kan byde popfænomenet velkommen på festivalen.