PORIJ 16X9

PORIJUK

LØRDAG 6. JULI

Charmerende dansefest af indiepop og ravekultur

  • Lørdag 6. juli
    22.30, Gloria

Det unge Manchester-band Porij har en usvigelig evne til at skrue numre sammen, der tager det bedste fra indiepoppen og ravekulturen og forener det i drømmende danseeufori. 

Bandet blev dannet i 2019, og allerede året efter skaffede deres mixtape Breakfast dem solid hype på den britiske musikscene med skamløst catchy og dansevenlige sange, hvor indieklingende guitarer og klassiske popmelodier surfede på en gyngende bund af house, elektrofunk, drum ’n’ bass og UK garage.

Bandet fremstår både live og på deres udgivelser ekstremt velspillet, men musikken rummer også en håndholdt DIY-charme, der sammen med et personligt tekstunivers giver deres ofte svimlende jongleren med genrer både dybde og integritet. 

Efter en stribe stærke singler og EP’er, roste festivaloptrædener og en række supportshows for Coldplay er bandet nu endelig klar til at udsende deres debutalbum, Teething. Til sommer bringer bandet, der af NME er blevet kaldt “Manchester’s most danceable new band”, de nye sange og den smittende popfest til Roskilde.