PRISON RELIGION 16X9

Prison ReligionUS

ONSDAG 3. JULI

Flænsende dommedagsmusik mellem noise, rap og industriel jazz

  • Onsdag 3. juli
    21.35, Avalon

Træd ned i et ætsende syrebad, når Virginia-duoen Prison Religion gæster Roskilde Festival med deres både skræmmende og katarsiske lyd.  

Med deres originale blanding af rap, elektronisk musik og hård noise holder Prison Religion et spejl op foran et kriseramt samfund. Det er brutalt, som den verden de to musikere Parker Black og Warren Jones ser omkring sig – en verden præget af krig, nød og social uretfærdighed. 

Prison Religion lyder, som om nogen har aktiveret apokalypsens katastrofealarm. Men den tilsyneladende massive mur af støj, som de fremmaner, rummer også en dyb musikalitet, og Prison Religion siger selv, at de henter væsentlig inspiration i den subversive del af jazzen.  

Deres seneste album, Hard Industrial B​.​O​.​P., sender i sin titel da også en eksplicit hyldest til 50’ernes hard bop, som i sin tid var en æstetisk lussing til mainstreamjazzen, men også en musik, der knyttede an til social protest og borgerrettighedsbevægelsen. På samme måde nægter Prison Religion at stryge publikum med hårene, og nu er de klar til at give Roskilde et støjende wake up call. 

Glæd dig til en unik og nærgående koncertoplevelse i øjenhøjde. Prison Religion indtager nemlig selve gulvet til et helt særligt floorshow på Avalon, der hele onsdag står i ekstrem- og punkmusikkens tegn. Forvent intense shows, flyvende udskiftninger og enestående musikalitet, der går lige i hjertet – og lige i ansigtet.