REBEBE 16X9

REBEBEDK

SØNDAG 30. JUNI

Hudløs sangskrivning, flosset indiepop og en dybt original stemme

  • Søndag 30. juni
    20.00, Gaia

Med en stemme, der vibrerer af nærvær, og et talent for hudløs sangskrivning har Rebebe markeret sig som et af de mest lovende nye navne på den danske alt-pop scene.

Som blot 18-årig vakte hun opsigt med den selvudgivne EP Time Is Weak, skabt på hendes eget værelse i hjembyen Odense. Allerede her var det åbenlyst, at hun ikke bare var en spændende vokalist, men også en original kunstner med sans for flossede lydbilleder og fængslende sange.

Siden har hun cementeret talentet med to roste EP’er på Stellar Records, What Are You Into (2022) og Deserving (2023). Begge udgivelser er skabt i selskab med producer Villads Øster (Liss), og sammen har de to formået at skabe et univers, hvor sarte popmelodier og R&B-klingende indslag naturligt går i spænd med skramlet indierock og minimalistiske trommemaskiner. 

Det hele løftes af Rebebes både hjemsøgende og originale vokal, som kradser hul i al pænhed med en insisteren på at blive hørt. At den også brænder igennem med en sjælden nerve, kan du selv bevidne, når Rebebe gæster Roskilde Festival.