SANDRA HUSSEIN 16X9

SANDRA HUSSEINDK

MANDAG 1. JULI

Sommerfest med attitude og empowerment fra fremadstormende sanger og rapper

  • Mandag 1. juli
    16.15, Eos

“Cute men psycho” lyder titlen på en Sandra Hussein-single fra 2020. En titel, der næsten lyder som en programerklæring for en kunstner, hvis dansable blanding af pop, reggaeton, R&B og hiphop byder på masser af charme, men som også rummer en god dosisk rå attitude og en skarp tunge. 

Med knivskarpe produktioner, dansable beats og forførende melodier leverer Hussein et forrygende soundtrack til sommerens fester, men samtidig skyder hun med skarpt – ikke mindst når det kommer til at sige fra over for mænd, der vil fortælle hende, hvad hun skal gøre.

Musikken oser af empowerment, og samtidig er Hussein en kunstner, der giver stemme til en multikulturel dansk virkelighed. Palæstinensisk ind til knoglerne og med polsk blod i årerne, som hun selv synger på “Cute men psycho”.

Hussein har braget igennem med bangers som “Regel Nr. 1” og “DonDon”, men en mere sårbar side anes også på hendes første EP, Ocean af følelser fra 2023. En stærk stemme, som det bliver spændende at følge, og vi tør godt at love en flabet og medrivende fest under sommerhimlen, når hun indtager Roskilde Festival.