SCARLXRD 16X9

SCARLXRDUK

FREDAG 5. JULI

Trap og ekstremmetal i et medrivende manga-inspireret show

  • Fredag 5. juli
    23.15, Avalon

Du skal forberede dig på en ekstremt intens oplevelse, når Scarlxrd indtager scenen. Den engelske rapper og sangskriver er blevet udråbt som en pioner inden for hybridgenren trap metal, og blandingen af tunge trap-beats, aggresiv rap og metalliske lydflader kombineret med elementer af elektronisk klubkultur har i den grad formået at bryde igennem lydmuren. 

Det musikalske fundament blev allerede lagt, da Marius Lucas Antonio Listhrop i 2014 som vokalist i bandet Myth City vakte opsigt på YouTube med en blanding af nu metal, grindcore og rap. Siden han begyndte at udgive musik under sit alter-ego Scarlxrd i 2016, har han vist sig som en både kreativ og hyperproduktiv force, der på blot otte år har udsendt 15 album foruden en række EP’er og samarbejder.

I 2019 blev han nomineret af metalmagasinet Kerrang! som bedste britiske gennembrud, og samme år blev hans nummer “Purge” brugt i første sæson af serien Euphoria. NME har udråbt ham til at være en “rap-metal overlord”, og Scarlxrd underbygger dette ry gennem sine vilde koncerter, hvor den skrigende vokal typisk leveres gennem en signaturmaske i et show, der visuelt henter inspiration hos både nu metal-legenderne i Slipknot og japansk mangakultur. 

Nu er Scarlxrd klar til at bringe sit rå og kompromisløse trap metal-show til Roskilde, hvor du kan berede dig på både headbanging, moshpits og dansegulv orkestreret af en fremragende performer.