SELVHENTER 16X9

SelvhenterDK

ONSDAG 3. JULI

Hypnotisk sammenspil og rå power fra et af Danmarks bedste live-bands

  • Onsdag 3. juli
    18.15, Avalon

Selvhenter udspringer af det vidtfavnende københavnske musikkollektiv Eget Værelse og har, siden de blev dannet i 2010, opbygget et ry som et af Danmarks stærkeste live acts. Også internationalt har de høstet bifald på et væld af festivaler for deres instrumentale lyd, der byder på både betagende sammenspil, tranceskabende rytmer og rå fysisk power.  

Med to trommeslagere, en saxofonist og en trombonist, der spiller gennem en basforstærker, lyder Selvhenter ikke som nogen andre. Og selvom de undertiden rubriceres som en slags jazzorkester, forbinder de fire musikere stier af rumlende støjrock, free jazz, afrikanske polyrytmer, electronica og krautrock i deres eget forunderlige univers. 

Efter en længere albumpause, vendte Selvhenter i 2023 tilbage med det blændende album Mesmerizer, der med sit pulserende og hypnotiske udtryk i sandhed lever op til titlen. Albummet har ikke alene høstet fremragende anmeldelse i Danmark, men har også begejstret internationalt, bl.a. som “Album of the Week” hos The Quietus. 

Glæd dig til en unik og nærgående koncertoplevelse i øjenhøjde. Selvhenter indtager nemlig selve gulvet til et helt særligt floorshow på Avalon, der hele onsdag står i ekstrem- og punkmusikkens tegn. Forvent intense shows, flyvende udskiftninger og enestående musikalitet, der går lige i hjertet – og lige i ansigtet.