Sexyy Red

SEXYY REDUS

FREDAG 5. JULI

Sjofel rap og svedige sommer-anthems fra hiphoppens nye stjerne

  • Fredag 5. juli
    21.00, Arena

St. Louis-rapperen Sexyy Red lægger ikke fingrene imellem. Hun har hurtigt fået ry for sine bramfri og kropspositive tekster, der kan få selv garvede lyttere af rappere som Cardi B, Latto og Megan Thee Stallion til at rødme. Kan man klare mosten, er det dog en kæmpe fest at give sig hen til Sexyy Reds linjer, der leveres med sprogligt overskud og en god portion humor over en bund af rå hiphop og trap.

Hun begyndte at udgive musik under navnet Sexyy Red i 2018 og udsendte sit første mixtape, Ghetto Superstar, i 2021. 2023 skulle dog for alvor blive Sexyy Reds år, idet hun indledte året med singlen “Pound Town”, der blev et stort viralt hit, og som siden kastede et remix med Nicki Minaj af sig.

Siden er fulgt samarbejder med bl.a. DaBaby, Young Nudy og Latto samt ikke mindst Drake og SZA på hittet “Rich Baby Daddy”. Både Billboard og BET Hip Hop Awards udråbte hende som et af de væsentligste nye hiphop-navne i 2023, og den position blev slået fast på hendes mixtape Hood Hottest Princess.

Mixtapet blev rost af bl.a. Pitchfork, der beskrev det som én lang fest og med flere numre, der fortjente at blive “summertime anthems“. Så er du til flabet sommerstemning og bundsjofel hiphop, er der god grund til at tage turen fra Roskilde direkte til Pound Town med den rapkæftede stjerne Sexxy Red som tourguide.