SHYGIRL PRESENTS CLUB SHY 16X9

SHYGIRL PRESENTS CLUB SHYUK

FREDAG 5. JULI

Britisk popfænomen inviterer dig ind i sensuelt og dansabelt klubunivers

  • Fredag nat 5. juli*
    02.00, Arena

* Denne kunstner er del af fredagsprogrammet. Koncerten starter kl. 02.00 natten mellem fredag og lørdag.

Club Shy er ikke kun navnet på det britiske popfænomen Shygirls seneste udgivelse, der udkom til store kritikerroser i starten af 2024. Det er også en udvidet live-oplevelse, som i forlængelse af udgivelsens gentænkning af 90’ernes og 00’ernes klubkultur forener Shygirls sensuelle popunivers med hedonistisk dansekultur.

Allerede i 2022 demonstrerede Shygirl på Roskilde Festival sin udsøgte fornemmelse for at skabe et stemningsfuldt og svedigt popshow med elementer af hiphop og eksperimenterende elektronisk musik. 

Samme år udsendte hun debutalbummet Nymph, der i 2023 blev fulgt op af Nymph_o – en blanding af deluxe-version og remix af debutalbummet, der bød på både samarbejder med et væld af navne som Roskilde-aktuelle Tinashe og Erika de Casier samt remix-bidrag fra både Eartheater og Björk. 

Hvor kærligheden til klubben og ravekutluren hele tiden har været til stede i Shygirls musik, lader hun sig med Club Shy for alvor opsluge af den, og hun vil have publikum med på klubben. Med sin live-udvidelse af konceptet skaber hun gennemført klubatmosfære på Roskilde Festival med en blanding af live-koncert, DJs og dansere. Der venter en ekstravagant, inkluderende og dansabel fest på Shygirls helt egen natklub.