Skrillex

SkrillexUS

TORSDAG 4. JULI

Den stilskabende producer og DJ indtager Orange Scene med et episk rave

  • Torsdag nat 4. juli*
    01.00, Orange Scene

* Denne kunstner er del af torsdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 01.00 natten mellem torsdag og fredag.

Når Skrillex træder op på Orange Scene til sommer, sker det oven på et ganske enkelt forrygende 2023 for den amerikanske DJ og producer. Ikke alene har det forgangne år budt på hele to anmelderroste albumudgivelser – Skrillex har også været på en hæsblæsende tour af sammen med de musikalske legekammerater Fred again.. og Four Tet, hvor trekløveret blandt andet udsolgte Madison Square Garden på sølle tre minutter og fik æren af at lukke den legendariske amerikanske festival Coachella foran 100.000 mennesker!

Skrillex sparkede for alvor døren ind til EDM-verdenen i starten af 2010’erne som den definerende frontfigur for en hæmningsløs, metal-agtig og ikke mindst kommercielt succesfuld variant af dubstep, der hurtigt fik navnet brostep. Dette blev startskuddet til en karriere, hvor stjernespækkede samarbejder og musikalske ambitioner er gået hånd i hånd.

Skrillex har da både udgjort den ene halvdel af duoen Jack Ü sammen med Diplo, produceret for Beyonce, Kendrick Lamar, Justin Bieber, FKA Twigs, Korn og mange flere, og på hans anmelderroste album Quest For Fire fra 2023, hvor Skrillex understreger sin enorme kunstneriske rækkevidde, kigger de tidligere Roskilde-gæster Fred again.. og Four Tet forbi i ledsagelse af blandt andre Missy Elliott og Jamie xx.

Dagen efter Quest for Fire udsendte Skrillex endnu et album, Don’t Get Too Close, og sammen er de to album en magtdemonstration af, at den kreative flamme brænder ufortrødent. Den flamme kommer til at lyse hele Orange Scene op, når Skrillex leverer et episk rave!