SMAG PÅ DIG SELV 16X9

Smag På Dig SelvDK

TORSDAG 4. JULI

Grænseløse udforskninger mellem jazz, punk og akustisk EDM

  • Torsdag 4. juli
    23.30, Avalon

På papiret lyder det simpelt. Desto mere overrumplende er det, når man udsættes for den danske trio Smag På Dig Selvs rundtossede musikalske angreb, der med en særegen blanding af punk, jazz og åbne musikalske horisonter har gjort dem til et af nordens vildste livebands. 

For ikke mange år siden var trioen fra Christiania et varmt undergrundstip, men deres hæsblæsende koncerter har fået rygtet til at løbe hurtigt, og nu spiller trioen udsolgte koncerter på nogle af Danmarks førende spillesteder. Dette til trods for at de med udgangspunkt i et minimalistisk, eksperimenterende og instrumentalt jazzudtryk med to saxofoner og en trommeslager befinder sig milevidt fra musikalsk mainstream.   

Når man oplever trioen på en scene, forstår man dog hurtigt, hvorfor så mange allerede har overgivet sig. Smag På Dig Selv er nemlig en ekstraordinær live-oplevelse, der kommer langt ud over scenekanten med en grænseløs blanding af punket vildskab, jazzet sammenspil, dansabel afrobeat, akustisk EDM og meget mere.  

Det ene øjeblik danser man til besættende grooves, det næste headbanger man vildt, og gang på gang taber man kæben af beundring for trioens overlegne energi og sammenspil. Det skete også, da trioen gæstede Roskilde Festival i 2022 med en frigørende musikalsk fest. I år udsender de endelig deres debutalbum, hvor de fortsætter med at udforske nye musikalske horisonter, og med det album i bagagen vender de til sommer tilbage til Roskilde!