STRICTLY SILK 16X9

STRICTLY SILKKE

LØRDAG 6. JULI

Aktivistisk festkollektiv fra Kenya byder på dansefest med et skarpt hold af DJs

  • Lørdag 6. juli
    Apollo

Vi er begejstrede over at kunne byde velkommen til det kenyanske festkoncept Strictly Silk, der indtager Apollo som resident DJs på Roskilde Festivals sidste dag.  

Strictly Silk er et festkoncept undfanget af den kenyanske kunstnersammenslutning The Nest Collective. Under Strictly Silk-banneret har de siden 2018 inviteret kvinder, trans- og ikke-binære personer af alle oprindelser, trosretninger og generationer ind i et fællesskab med fokus på glæde, sikkerhed og ikke mindst dans. 

I First Days kan om mandagen opleve Strictly Silk til en paneldiskussion på Flokkr, og på festivalens sidste dag er du inviteret til fest på Apollo. Strictly Silk fungerer nemlig også som en central platform for DJs og kunstnere med rødder i det fællesskab og den festkultur, som Strictly Silk har skabt.  

På Roskilde Festival står tre af disse DJs for at holde festen kørende, når Strictly Silk præsenterer DJ-sæt fra DJ IV, DJ Miss Ray og Ziggie. En sjælden chance for på dansk jord at opleve Strictly Silks aktivistiske og progressive festkultur.