TALLAH 16X9

TallahUS

LØRDAG 6. JULI

Metalfornyere byder på ekstrem intensitet med deres første danske show 

  • Lørdag nat 6. juli*
    00.00, Gloria

* Denne kunstner er del af lørdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 00.00 natten mellem lørdag og søndag.

“Making metal disturbing again” lyder Tallahs mantra. Pennsylvania-bandet har en mission om, at musikken skal bringe både band og publikum uden for deres comfort zone, og med halsbrækkende shows og sange, der rammer lytteren med en voldsom og uforudsigelig energi, gør de hvad de kan for hidkalde kaos.  

Bandets seneste album, The Generation of Danger (2022), er et konceptuelt album, der omhandler en gal videnskabsmand. Det virker som et passende tema for et band, der hæmningsløst blander en giftiggrøn cocktail af industrielle lydflader, deathcore, punk og nu metal, velvidende at den kan eksplodere, når det skal være.  

Både The Generation of Danger og debutalbummet Matriphagy (2020) er udkommet på det britiske label Earache, der i flere årtier har arbejdet med at skubbe ekstremmusikken helt ud til kanten. De har i Tallah fundet et hold veloplagte missionærer, der træder speederen helt i bund og ikke ser sig tilbage, så snart de indtager en scene.  

Selv nævner de den tidlige vildskab fra bands som Slipknot og Code Orange som referenceramme, mens anmeldere også har bemærket, at deres dødsforagtende shows kan sende tankerne i retning af metalcore-legenderne The Dillinger Escape Plan. Nu er Tallah klar til at give Roskilde en lektion i ekstrem intensitet med deres første danske show nogensinde.