TAMARA 16X9

TAMARAFO

MANDAG 1. JULI

Tour de force af soul og R&B med forrygende live-band og mesterlig vokal

  • Mandag 1. juli
    15.30, Gaia

“Superpowers” hedder én af skæringerne fra Tamaras første EP, Perks of a Wild Heart (2023). Og Tamara lyder i sandhed som en vaskeægte vokal superheltinde, når hun med naturlig autoritet og glødende nerve synger sig ind i soul- og R&B-musikkens dybe traditioner. 

Tamara voksede op på Færøerne, hvis rå natur og åbne vidder danner ramme for de personlige fortællinger, der flyder ind i hendes musik. Allerede som ung skrev hun sine egne sange på sit værelse i den lille landsby Fuglafjørður. 

Nu åbner hele verden sig for Tamara, der de seneste år ikke kun har gjort sig bemærket gennem en række stærke singler, men også gennem en uhørt høj live-klasse, hvor en stærk tilstedeværelse, et blændende band og en vokal af de sjældne forløser sangenes sjælfulde landskaber. 

På få år har Tamara etableret sig som en kunstner, der favner hele soul- og R&B-spektret, fra svedige grooves og episke hooks til sensuelle ballader og intimt nærvær. Et talent i rivende udvikling, som vi ser frem til at opleve på Roskilde Festival.