THE BEACHES 16X9

THE BEACHESCA

TORSDAG 4. JULI

Geniale melodimagere serverer charmerende fest af guitarrock og power pop

  • Torsdag 4. juli
    21.00, Gaia

Det er muligt, at en af deres sange hedder “Everything is Boring”, men det canadiske band The Beaches gør i hvert fald hvad de kan for at gøre livet lidt mindre kedeligt.  

Det er næsten umuligt ikke at komme i godt humør, når man lægger øre til deres sange, der oser af humor, intelligens og ungdommeligt drive, og som samtidig vidner om et band med en sikker fornemmelse for at skære helt ind til benet af den gode sang. Siden de blev dannet i 2013 i Toronto, har de rystet det ene fantastiske omkvæd efter det andet ud af ærmet. De skamløst melodiske sange bæres af charmerende vokalharmonier og en tight musik, der forener klassisk guitarrock og power pop med en snert af punk og glam rock.  

Den kombination skaffede dem i 2022 en Juno Award i kategorien bedste rockalbum for udgivelsen Sisters Not Twins (The Professional Lovers Album). I 2023 landede seneste album med den karakteristisk snappy titel Blame My Ex. Albummet blev rost af bl.a. Clash Music, der kaldte det “liberating and empowering”, og det er da også en fornem demonstration af bandets kvaliteter.  

Endnu bedre er det dog at opleve The Beaches på scenen. Bandet har selv udtalt, at det at spille sangene live er noget helt særligt for dem. Et frirum, der nærmest er terapeutisk, og deres dedikerede energi kommer uden tvivl til at skabe en fest på Roskilde.