THE HIRS COLLECTIVE 16X9

The Hirs CollectiveUS

ONSDAG 3. JULI

Modstand og fest fra ekstremmusikalsk queer kollektiv

  • Onsdag 3. juli
    23.20, Avalon

Siden 2011 har The HIRS Collective kæmpet en indædt kamp på de undertryktes side. Det Philadelphia-baserede kollektiv bruger chokbølger af ekstremmusik, primalskrig og punkånd til at yde modstand mod systemet og støtte op om marginaliserede grupper som trans-, queer- og poc-miljøer.  

Selv har de præsenteret sig som et “ever growing, and never ending collective of anti-authoritarian freaks, queers, outcasts, & weirdos.” Og The HIRS Collective opererer med en flydende besætning af musikere, der dog kredser om kernemedlemmerne Jenna Pup på vokal og trommemaskine og Scott "Esem" på guitar.  

Med over 50 udgivelser på samvittigheden er de i sandhed en vildtvoksende enhed, der i 2023 udsendte deres andet regulære studiealbum, We’re Still Here, hvor kollektivet inkluderer musikere fra bands som Thou, Melt-Banana og Full of Hell foruden hardcorelegenden Justin Pearson og Garbage-forsanger Shirley Manson!  

Musikkens blanding af punkede guitarer, skrigende vokal og grindcore-inspirerede blastbeats har fået anmeldere til at sammenligne lyden med navne som Converge og Napalm Death, og til bandets berygtede liveshows blandes det ekstreme udtryk ofte med afspilning af kendte pophits, der skaber en både voldsom, opløftende og inkluderende fest, hvor moshpit og dansegulv mødes. 

Glæd dig til en unik og nærgående koncertoplevelse i øjenhøjde. The Hirs Collective indtager nemlig selve gulvet til et helt særligt floorshow på Avalon, der hele onsdag står i ekstrem- og punkmusikkens tegn. Forvent intense shows, flyvende udskiftninger og enestående musikalitet, der går lige i hjertet – og lige i ansigtet.