TIGEROAK 16X9

TIGEROAKDK

TIRSDAG 2. JULI

Neo-soul, jazz og elektroniske grooves i yndefuld blanding

  • Tirsdag 2. juli
    14.45, Eos

Den nye danske duo Tigeroak smyger sig ind i et særligt sted mellem fløjlsblød soul, lyrisk jazz og elektroniske eksperimenter. Det udtryk har erobret musikalske hjerter i både jazz- og popverdenen, ligesom duoens på én gang melodiske og ambiente univers har fortryllet anmelderne.

Bag Tigeroaks komplekse rytmer, snørklede melodier og overraskende elektroniske effekter står producer og lydkunstner Laurits Steen Møberg og vokalist Anna Prinds. Duoen udgav deres debutplade, Living and Living, på April Records i 2023. Et album, der trækker på både hiphop-grooves fra Londons undergrund, 00’ernes neo-soul og elektroniske landskaber, som med impressionistisk ynde kombineres med nordisk jazzklang og poetisk lyrik.

Det er dog ikke kun i albumformatet, at Tigeroak formår at tryllebinde. Duoen har også høstet hæder for at nytænke koncertformatet og skabe en stemningsfuld helhedsoplevelse. De har da også stor liveerfaring med koncerter i Beijing, Paris, Berlin og New York.

Når de gæster Roskilde Festival, løftes deres nuancerige musik nye højder i et stort bandformat med både blæsere, trommer, guitar og bas til at ledsage de atmosfæriske elektroniske flader og sjælfulde vokaler. Der venter en smuk og original koncert.