TINASHE 16X9

TINASHEUS

FREDAG 5. JULI

Alternativ R&B, hiphop og pop i opfindsomt og dybt personligt mix

  • Fredag 5. juli
    17.00, Arena

Med spændende produktioner, kreativt drive og en uimodståelig vokal har Tinashe de seneste ti år skabt sig et navn som en innovativ kunstner i krydsfeltet mellem R&B, pop og hiphop.  

Den amerikanske sangerinde var i sin ungdom del af pigegruppen The Stunners, men trådte som 19-årig i karakter med sit første mixtape, In Case We Die, fra 2012. Allerede her var det tydeligt, at et nyt spændende navn var ankommet til den alternative R&B-scene, og da det imponerende debutalbum Aquarius landede i 2014, var man ikke i tvivl om, at Tinashe var kommet for at blive.  

Siden har hun samarbejdet med en lang række navne som Britney Spears, A$AP Rocky, Charli XCX, Chance the Rapper, Jennifer Lopez og Calvin Harris, ligesom hun har fortsat med at udsende det ene stærke album efter det andet. 

I 2023 landede det kritikerroste album BB/Ang3l, som af The Line of Best Fit blev hyldet som hendes hidtil stærkeste udgivelse. Albummet er første del af et større værk, hvor anden del er varslet til at udkomme i år. Samtidig kan Tinashe i år fejre 10-års jubilæum for sit blændende debutalbum, og hun er i fremragende live-form, som man kan få fornemmelsen af på hendes seneste Tiny Desk Concert. Så timingen er fantastisk, når hun bringer sit originale udtryk til Roskilde til sommer.