YÖR 16X9

YÖRDK

SØNDAG 30. JUNI

Sfærisk indiepop med storladne synths og poetisk nerve

  • Søndag 30. juni
    14.45, Eos

Der er plads til at drømme sig hen i både intime favntag og storladne eksplosioner af lyd, når det danske indiepop-orkester Yör indtager scenen.  

Ambitionerne er store hos bandet, der har skabt et personligt udtryk, hvor impressionistisk sangskrivning og poetiske tekster går hånd i hånd med prægtige synthlandskaber og underskønne popmelodier. Bandet er ikke bange for at sigte efter den store skønhed, men det er en skønhed, som ikke viger bort fra skrøbeligheden og de komplekse lag af følelser, som menneskelivet også rummer.  

Det gør Yörs musik til en engagerende oplevelse, hvor et bankende hjerte af dyb bas og trommer lægger et jordbundet fundament for rå synthteksturer og Marie Kildebæks himmelstræbende vokal.  

Deres debutalbum, intet så rigtigt, der udkom i efteråret 2023, høstede fremragende anmeldelser, og bandets særegne blanding af intimt nærvær, storladne følelser og poetiske drømmeverdener forplanter sig også på scenen, som bandet allerede har demonstreret til flere udsolgte koncerter. Nu er de klar til at lukke Roskilde Festival ind i deres smukke skandinaviske indiepop.