ZAR PAULO 16X9

Zar PauloDK

TORSDAG 4. JULI

Et af Danmarks førende livebands vender tilbage til Roskilde med smittende energi 

  • Torsdag 4. juli
    14.00, Arena

Det er ikke kun som begavede fornyere af dansksproget sangskrivning, at den aarhusianske kvintet Zar Paulo har sat et stærkt aftryk på den danske musikscene. I løbet af det sidste års tid har de for alvor markeret sig som et live-navn i deres helt egen liga.  

Dem, der overværede bandets optræden på Roskilde Festivals First Days i 2023, var i hvert fald ikke i tvivl. Her skabte Zar Paulo en sand folkefest uden at give køb på den kunstneriske kant, som deres skarpe new wave-inspirerede elektrorock rummer.  

Det er både gakket, underholdende og gennemmusikalsk, og i forsanger Emil Vammen har bandet en indpisker med en helt utrolig energi, der løftes af musikernes forrygende sammenspil. Det er bestemt ingen tilfældighed, at danske anmeldere nærmest står på nakken af hinanden for at udråbe Zar Paulo til et af Danmarks suverænt bedste livebands lige nu.  

Det har heller ikke skortet på lovord til deres debutalbum, Elendig Software, der udkom i 2023. Albummet blev udråbt til en nyklassiker af Soundvenue, og Zar Paulo må siges at have sat et tårnhøjt niveau fra starten. De synes dog bare at blive bedre og bedre, og der er garanti for en stor koncertoplevelse, når bandet vender tilbage til Roskilde og gør deres indtog på Arena til sommer.