SZIM, IRIS OG JOSIE AMADONNA 16X9

Szim, Iris & Josie AmadonnaDK

SØNDAG 30. JUNI

Kom, fest og dans for flere kvindelige kunstnere i musiklivet

  • Søndag 30. juni
    Rapolitics Coaches: IRIS, Szim & Josie Amadonna, 17.00, Re:Act

Når Szim, Iris og Josie Amadonna indtager Re:Act scenen, sætter de gang i en fest. De tre hiphopkunstnere manifesterer med ord, flow og attitude, hvorfor vi skal have flere kvinder på scenen. Selvom der i de seneste år er kommet flere kvindelige kunstnere, er kvinderne stadig underrepræsenterede på scener, streamingtjenester og i medierne. Kun én kvindelig kunstner var blandt de ti mest streamede kunstnere hos Spotify i 2023.  

Szim formår at blande lyden af elektronisk og house-inspireret pop med følsomme og ærlige tekster i et univers, der har plads til både fest og svære følelser.  

Iris er en dansk/bosnisk artist, sanger, sangskriver og rapper. Hendes musikalske univers spænder fra moderne, melodisk R&B og pop til lyrikpræget, groovy hiphop.  

24-årige Josefine Amalie Vinther Møller laver musik, under navnet Josie Amadonna, med en attitude, som på én og samme tid er både charmerende og flabet.

Re:Act er et partnerskab mellem Rapolitics, Roskilde Festival og Institut for Menneskerettigheder. ReAct er støttet af Udenrigsministeriets OpEn-Pulje og Tuborgfondet.