Corporate volunteering

Medarbejderne i din virksomhed kan sammen opleve Roskilde Festival 2024 og samtidig støtte velgørende formål gennem Corporate Volunteering. Tilmeld jer senest 1. maj 2024.

SCROLL NED

Roskilde Festival skabes hvert år af 30.000 frivillige, som sammen opbygger ’Danmarks fjerdestørste by’ og et af Nordeuropas vigtigste ungdomskulturelle mødesteder for musik, kunst og aktivisme. 

Gennem Corporate Volunteering kan din virksomhed og medarbejdere sammen få en festivaloplevelse og bidrage til at støtte festivalens velgørende formål. 

PLAY

Donér en eller flere arbejdsdage

Gennem Corporate Volunteering giver virksomhederne deres medarbejderne mulighed for at donere én eller flere arbejdsdage af otte timers varighed som frivillig på Roskilde Festival.  

Medarbejderne har mulighed for at komme på hold med hinanden i teams og sammen løse praktiske opgaver før, under eller efter festivalen. 

Medarbejderne får adgang til festivalens koncerter og oplevelser på dagen, hvor de engagerer sig.

Velgørenhed for børn og unge

Medarbejdernes frivillige indsats bidrager til, at Foreningen Roskilde Festival kan indsamle penge til velgørende formål. 
 
Roskilde Festival er 100% non-profit og udlodder al overskud ubeskåret til humanitært og kulturelt arbejde til gavn for især børn og unge. 

Gennem årene har festivalen udloddet mere end 429 millioner kroner til velgørenhed. 

Sådan tilmelder du din virksomhed

Har du og dine medarbejdere lyst til at støtte et godt formål på en dag med fællesskab, frivillighed og festival, så tilmeld jer ved at skrive til corporate.volunteering@roskilde-festival.dk.

Herefter modtager jeres kontaktperson et tilmeldingslink, hvor I kan vælge én eller flere vagter.

En vagt indeholder følgende info: 

  • Dato for indsats  
  • Tidspunkt (8 timers varighed) 
  • Antal medarbejdere I skal stille med 
  • Beskrivelse af opgaven 

Når I har valgt jeres vagt, bliver I kontaktet af jeres kommende holdleder, som registrerer jer som frivillige og giver jer alt relevant information.  

I er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis I har yderligere spørgsmål, eller læse vores FAQ om Corporate Volunteering

Tilmelding lukker 1. maj 2024, eller når alle pladser er besat.