Frivilligopslag

SPROGKRAV: Dansk og engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN
Kan du lide at være med, hvor der sker noget? Har du lyst til at være med i et velorganiseret team med mange års erfaring? Så kom med sammen med os ved Indgang Øst.

Vi er nogle af de første, som de glade festivalgæster møder, når de ankommer. Sammen sørger vi i fællesskab for den gode stemning, det høje humør og de gode grin.

Opgaverne består i vejlede gæsterne, deltage i kontrol af busser, trafik, tjek af
kørselstilladelser og vise vej.

Er i flere venner, der gerne vil være frivillige sammen, vil vi gøre rigtig meget for, at I kan få vagter sammen.

OM DIG

Opgaverne kræver ingen særlige færdigheder, men vi søger smilende og glade frivillige, som har lyst til at vejlede og tale med festivalgæsterne. 

OM OS 

Team Ramsø er en håndboldforening, der er beliggende i Viby Sjælland.
Vi har mange års erfaring med at deltage i festivalen, så du kan forvente, at der er styr på tingene. Vi har et godt fællesskab, som er rart at være en del af.

Ved at støtte vores forening som frivillig bidrager man udover festivalens gode almennyttige formål til, at vi i vores håndboldforening kan holde kontingentet nede, så håndbold bliver en sport for alle.

VI TILBYDER
Udover festivalens frivilligtilbud sørger vi for forplejning under din vagt, vores egen base, mulighed for opladning af mobiltelefon, altid kaffe/the og kage, fælles grillaften og allervigtigst et skønt fællesskab!

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?
Hvis du vil sikre dig plads, så skriv til festival@teamramsoe.dk

I mailen må du gerne skrive dit navn og din alder, og om I er flere venner, der gerne vil på samme hold. Vi svarer hurtigt!

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Vi løser to typer opgaver for Roskilde Festival.

Billetsælger:
Har du en født sælger i maven? Så har vi brug for dig til at sælge billetter til de glade festivaldeltagere til festival toget til Camp West. Opgaven foregår på Roskilde Station. 

Guide:
Mange festivaldeltagere kender ikke til Roskilde Station og transportmulighederne ud til festivalen. Derfor har vi også brug for dig til at være guide og hjælpe gæster rundt på stationen og få dem på rette vej. Du vil få en tæt kontakt til og dialog med de øvrige deltagere (både gæster og andre frivillige).

For begge opgaver er der tale om 32 timers frivilligindsats - To otte-timers vagter i løbet af First Days (lørdag til tirsdag) og to otte-timers vagter i Final Days (onsdag til lørdag).

OM DIG

Rollen kræver ikke særlige færdigheder, men du skal være interesseret i en frivillig indsats hos os, og vi forventer, at du er aktiv og stabil på alle dine tildelte vagter.

OM OS

Lions Ramsø er en af de største humanitære organisationer i verden, og ved at være frivillig hos os vil du støtte op om Lions Ramsø mange gode indsatser. Vi tilbyder humanitær hjælp til såvel nationale som internationale projekter.

Pengene til denne humanitære hjælp kommer fra mange forskellige aktiviteter, bl.a. de opgaver vi løser for Roskilde Festival.

VI TILBYDER

Du får mulighed for masser af gode oplevelser og erfaring sammen med os. Derudover får du forplejning, når du er på vagt og morgenmad, hvis du møder ind til en morgenvagt. Vi bemander stationen i tidsrummet mellem klokken 8.30 og 23.00, så der rig mulighed for at nyde festivalen og opleve en masse gode koncerter, når du ikke er på vagt.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du tilmelde dig som frivillig hos Lions Ramsø, så skriv til rframsoevagt@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

SPROGKRAV: Engelsk eller dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Til dig, der søger mere end blot adgang til festivalen! Vi er et stort fællesskab på omkring 180 frivillige, der driver en pantbod og pantmaskine i campingområde L.

Sammen tæller, pakker og stabler vi festivalens diverse pantgenstande og bidrager dermed til grøn recycling. Under vagterne står vi op det meste af tiden, men vores dygtige vagtledere sørger for pauser og velvære! Hvis du kunne tænke dig lidt mere ansvar, er der mulighed for at blive vagtleder.

Som frivillig får du fire vagter på otte timer, herunder én nattevagt. For at det fordeles retfærdigt, vil du få to vagter inden og to vagter under de sidste fire festivaldage, hvor alle scener er åbne. Du får mulighed for at ønske vagter og at tilmelde dig sammen med dine venner!

OM DIG

Det kræver ikke særlige kompetencer at være frivillig hos os, udover at du skal kunne tælle til 10 rigtig mange gange under din vagt ;-) Vi lægger også stor vægt på en god kommunikation til festivalens pantsamlere samt god stemning og en god tone i og omkring pantboden.

OM OS

[Vi er Grænseforeningen Ungdom, en ungdomsforening med rødder i det dansk-tyske grænseland. 2024 bliver vores 17. Roskilde Festival, så vi kommer med mange års erfaring og har efterhånden et stort netværk af frivillige. Vi elsker sprog- og kulturmøder og har i 2023 været et fællesskab på 14 nationaliteter. Vores ungdomsforening ønsker at være et netværk til unge fra grænseområdets mindretal. Hvis du er med som frivillig hos os, støtter du Grænseforeningen Ungdoms arbejde hele året rundt!

VI TILBYDER

Udover festivalens tilbud til alle frivillige har vi vores eget lille bagområde. Her får du gratis morgenmad hver morgen, som vi spiser i fællesskab. Vores frivilligtelt er derudover også et mødested, et tag over hovedet i regnvejr, samt et sted med billige drikkevarer. 

Hos os har du mulighed for at ønske vagter samt at tilmelde dig med dine venner.

Du har også mulighed for at engagere dig som vagtleder, hvis du har lyst til andre opgaver og elsker at have overblikket og tage ansvar.

Vi tilbyder også fire mad-vouchers, som du kan bruge til festivalens store udvalg. Sidst men ikke mindst får du muligheden for at blive del af vores fællesskab og muligvis møde nye, rigtig gode venner!

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis du vil med os på festival, så gå ind på Grænseforeningen Ungdoms hjemmeside https://www.gfungdom.dk/roskilde og tilmeld dig!

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS:  32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Du skal lave burgere og fish n' chips i vores madboder og tage imod bestillinger og betaling.

Du skal være klar på 3 vagter i festivalperioden mellem den 29. juni og 6. juli. 2 vagter á 10 timer - 1 vagt á 12 timer (2 af vagterne vil være mellem den 3. og 6. juni).

OM OS

Hooked er en virksomhed som igennem to boder sælger lækkert fastfood under festivalen. Ved os arbejder man med en masse andre imødekommende og festglade unge mennesker.

VI TILBYDER

 • Alle frivillige får adgang til festivalen
 • Mad under dine vagter

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis du vil være en del af holdet ved Hooked, kan du skrive dig op her: https://gethooked.recruitio.dk/selection/volunteers_roskilde_festival_2024-5522/ 

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer og evt. mulighed for seniorrolle for alderen 65+ år- 

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

Ansøg

OM OPGAVEN

Din frivilligindsats forløber sig over fire vagter á otte timer fra lørdag 29. juni klokken 8.00 til søndag 7. juli klokken 8.00, herunder højest to vagter i Final Days.

Opgaverne indeholder drift og service af Dream City, rundering på campingområdet, service- og tryghedsvagt og renhold af toiletter samt tilkaldelse af assistance til beredskabet. Alle vagthold vil afholdes med minimum to personer per vagthold, hvor der altid vil være i radiokontakt med nærmeste ansvarlig.

OM DIG

Du bliver frivillig i campingområdet Dream City, hvor der primært ligger camps, som bygger konstruktioner. Dream City er også området, hvor der før og under festivalen er mange forskellige aktiviteter, events og koncerter.

Smilende, udadvendt og serviceminded vil være nogle gode egenskaber at have med i rygsækken.

OM OS

Bjarkegruppen DDS er lokalt spejderforening beliggende i Roskilde Vest. Vi er en del af Roskilde Festivals mange frivillig foreninger, og alt overskud går til spejderne i Bjarkegruppen, så vores spejdere kan komme på spejderlejre.

VI TILBYDER

Udover festivalens tilbud til de frivillige får du mulighed for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab. Du får derudover madbilletter og forplejning i form af slushice, kaffe, toast og diverse snacks på vagterne samt en fadøl efter endt vagt.

Du får masser af gode oplevelser i vores eget bagområde med festtelt, hvor man som frivillig altid er velkommen.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Spørgsmål og tilmelding til rollen som servicevært, så send en mail til festival@bjarkegruppe.dk hvorefter vi sender dig et tilmeldingslink.

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 24+ timer

 

Ansøg

OM OPGAVEN

Vi søger en masse frivillige til vores driftshold, så tag dine venner med under armen og bliv en del af et godt fællesskab.

Som en del af Team Foodcourt Drift har man tre vagter på tilsammen 24 timer (fordelt på dag/aften/nat) i de officielle musikdage (1 vagt af ca. 4 timer, 2 vagter af ca. 10 timer).

Foodcourt dækker over et stort område af festivalpladsen, herunder også Backstage Village, hvor populære og nytænkende madboder og barer sælger alt hvad hjertet begærer.

For at boderne kan fokusere på det, de er bedst til; at lave mad og servere drikkevarer, sørger Team Foodcourt for alt det praktiske, som bl.a. følgende opgaver:

 • Tørre borde og bænke af
 • Samle og tømme skrald
 • Holde Foodcourts bagområde pænt
 • Føre adgangskontrol til Foodcourts bagområde
 • Åbne og lukke Foodcourt om formiddagen og aftenen
 • Hjælpe madboder og barer med lavpraktiske problemer
 • Skabe god stemning i Foodcourt og på frivilligholdet

OM DIG

Alle over 18 år med gå-på-mod er velkomne, om man er høj eller lav, kommer fra Danmark eller udlandet, har været på festival før eller ej - så længe man er klar til at tage fat. Ingen specielle erfaringer er nødvendige.

OM OS 

I Team Foodcourt Drift er der højt til loftet, og masser af plads til sjov og fællesskab med nye og gamle venner på sit hold af ca. 20 frivillige. Som en del af holdet er man med til at skabe en god oplevelse for festivalens sultne og madelskende gæster. Vi sætter en ære i at sørge for, at det er sjovt at være frivillig, og går meget op i at forkæle vores drifthold i Foodcourts bagområde. I vores lukkede Facebookgruppe laver vi sjove konkurrencer med fede præmier.

VI TILBYDER

I Foodcourts bagområde er der plads og ro til en pause med gratis popcorn og saftevand.Når man møder ind om formiddagen er der morgenbrød, og når man får fri om aftenen er der en fyraftensøl/vand. Man får madbilletter og drikkebilletter, som man f.eks. kan bruge i Foodcourts eller Backstage Village’s boder.

Som den del af Team Foodcourt har man også adgang til Backstage Village, hvor særlige gæster og artister kan nyde et lækkert udvalg af barer og spisesteder.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Vil du og dine venner med? Så send en mail til foodcourt@roskilde-festival.dk  

SPROGKRAV: Dansk eller Engelsk

ALDERSKRAV: 18+

INDSATS: 32 timer.

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

Ansøg

OM OPGAVEN

Som serviceværter i Volunteer Camping er vores primære opgave at patruljere campingområdet og sikre, at det forbliver pænt, roligt og et behageligt sted at være. Dette indebærer at sikre, at telte er placeret korrekt, at folk ikke er for støjende, og at det hele forbliver rent. Volunteer Camping er det reneste og mest rolige af alle campingområderne på festivalen, fordi det skal være muligt for frivillige at hvile og sove under festivalen. Derudover vil vi også gerne være synlige og tilgængelige for folk i campingområdet, så vi kan sikre “the orange feeling” og god stemning.

Vagterne består af 4 vagter á 8 timer – 32 timer i alt:

 • 1 vagt i musikdagene
 • 1 nattevagt
 • 2 vagter efter eget valg

Du kan selv vælge dine vagter, og der kommer en del inden musikken starter, så skemaet er ret fleksibelt - og du har mulighed for at kunne tage vagter med dine venner!

OM DIG

Du er smilende og imødekommende, både over for dine kollegaer i teamet og over for de andre festivalgæster/frivillige.

Som servicevært kræves det, at du går og står meget under dine vagter!

Du kan tale engelsk
Roskilde Festival er en international festival, og Mellemfolkeligt Samvirke er en international organisation. Det kræves derfor, at du kan tale engelsk.
Radiokontakt på festivalen er dog på dansk, hvilket betyder, at personer der ikke taler dansk, vil blive parret med en dansktalende person under vagten.

OM OS 

Mellemfolkeligt Samvirke er en bevægelse, der kæmper for en mere retfærdig og bæredygtig verden. En verden uden diskrimination, klimakrise og fattigdom.

Opfordring fra en tidligere frivillig:

’’Grunden til, at jeg godt kan lide Volunteer Camp Area, er, at det bliver som min egen Roskilde Festivalbase.
Der er stille, hvilket er super dejligt efter en vild aften med musik og fest. Jeg kan placere mit telt sammen med mine andre frivillige medarbejdere, tage et varmt brusebad, have rene toiletter og deltage i arrangementer på Volunteer Camp.
Arbejdet er heller ikke så hårdt, og for det meste ender jeg med at snakke med folk under min vagt!
Det er også rart, at organisationen samler 300 frivillige, så man møder en masse forskellige. Jeg kan rigtig godt lide, at jeg ikke kun får en gratis festivalbillet.
Ved at være frivillig her, er jeg i stand til økonomisk at støtte sociale projekter rundt om i verden. Da jeg meldte mig som frivillig sidste år, var det til et feministisk lederskabsprojekt i Uganda, der var designet til at bekæmpe seksuel chikane på ugandiske universiteter. ''

Dit arbejde hjælper os med at rejse penge til vores daglige arbejde med at støtte unge mennesker i kampen for deres rettigheder og opbygningen af demokratiske, bæredygtige samfund over hele verden. I år vil alle indtægter gå til at støtte ungdomsplatforme i Østeuropa, med særlig fokus på Ukraine.

VI TILBYDER

Udover de tilbud som Roskilde Festival giver alle frivillige, så vil du, som tak for din indsats hos os, få adgang til Mellemfolkeligt Samvirkes base-lounge, blive en del af et fællesskab af frivillige samt gratis adgang til Volunteer Camping, hvor du vil kunne slå telt op sammen med andre frivillige.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Du tilmelder dig her: https://www.ms.dk/roskilde-volunteer-camp-2024 
Her kan du læse om alle vores tre frivilligroller; serviceværter, supervisorer og servicemanagere.
Du finder vores tilmeldingsformular, når du scroller længere ned på siden - her tilmelder du dig og vælger rollen: 'Servicevært' - OBS: Er du interesseret i en af de andre roller, så husk at læse kravene først! Du kan finde vores andet opslag for supervisorer og servicemanagere under Roskilde Festivals frivilligopslag.

Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til vores mail: ms.volunteercamp@gmail.com, hvor koordinatorteamet vil være klar til at hjælpe dig bedst muligt.

SPROGKRAV: Dansk og Engelsk

ALDERSKRAV: 18+

INDSATS: 32 timer, mulighed for senior roller 65+

Ansøg

OM OPGAVEN

Ønsker du at få endnu mere ansvar? Så tøv ikke med at tilmelde dig som supervisor eller endda servicemanager.

Supervisorer overvåger alt under vagten, herunder koordinering af de andre frivillige på vagt, sikrer at alle er glade og besvarer alle spørgsmål på walkie.

Servicemanagers hjælper supervisorerne og er ansvarlige for ekstern kommunikation og problemløsning under vagten.

Vagterne består af 4 vagter á 8 timer – 32 timer i alt:

 • 1 vagt i musikdagene
 • 1 nattevagt
 • 2 vagter efter eget valg

Du kan selv vælge dine vagter, og der kommer en del inden musikken starter, så skemaet er ret fleksibelt - og du har mulighed for at kunne tage vagter med dine venner!

OM DIG

Som supervisor og servicemanager skal du kunne være klar på at påtage dig mere ansvar, kan skabe overblik, god i kommunikation og forstår vigtigheden i at være en ægte holdspiller.

Ligesom for vores serviceværter, så kræves det også, at du ikke har noget problem med at gå og stå meget enten som supervisor eller servicemanager.

Du kan tale dansk
Da al radiokontakt på festivalen er på dansk, er det derfor et krav, at du som supervisor eller servicemanager kan tale dansk.

Du kan tale engelsk
Roskilde Festival er en international festival, og Mellemfolkeligt Samvirke er en international organisation. Det kræves derfor, at du kan tale engelsk.

OBS: For at kunne være servicemanager, forventes det, at du tidligere har haft erfaring med frivilligt arbejde enten med MS eller tilsvarende!

OM OS

Mellemfolkeligt Samvirke er en bevægelse, der kæmper for en mere retfærdig og bæredygtig verden. En verden uden diskrimination, klimakrise og fattigdom.

Opfordring fra en tidligere frivillig:

’’Grunden til, at jeg godt kan lide Volunteer Camp Area, er, at det bliver som min egen Roskilde Festivalbase. Der er stille, hvilket er super dejligt efter en vild aften med musik og fest. Jeg kan placere mit telt sammen med mine andre frivillige medarbejdere, tage et varmt brusebad, have rene toiletter og deltage i arrangementer på Volunteer Camp.
Arbejdet er heller ikke så hårdt, og for det meste ender jeg med at snakke med folk under min vagt!
Det er også rart, at organisationen samler 300 frivillige, så man møder en masse forskellige. Jeg kan rigtig godt lide, at jeg ikke kun får en gratis festivalbillet.
Ved at være frivillig her, er jeg i stand til økonomisk at støtte sociale projekter rundt om i verden. Da jeg meldte mig som frivillig sidste år, var det til et feministisk lederskabsprojekt i Uganda, der var designet til at bekæmpe seksuel chikane på ugandiske universiteter. ''

Din indsats arbejde hjælper os med at rejse penge til vores daglige arbejde med at støtte unge mennesker i kampen for deres rettigheder og opbygningen af demokratiske, bæredygtige samfund over hele verden. I år vil alle indtægter gå til at støtte ungdomsplatforme i Østeuropa, med særlig fokus på Ukraine.

VI TILBYDER

Udover de tilbud som Roskilde Festival giver alle frivillige, så vil du, som tak for din indsats hos os, få adgang til Mellemfolkeligt Samvirkes base-lounge, blive en del af et fællesskab af frivillige samt gratis adgang til Volunteer Camping, hvor du vil kunne slå telt op sammen med andre frivillige.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Du tilmelder dig her: https://www.ms.dk/roskilde-volunteer-camp-2024 

Her kan du læse om alle vores tre frivilligroller; serviceværter, supervisorer og servicemanagere.

Du finder vores tilmeldingsformular, når du scroller længere ned på siden - her tilmelder du dig og vælger enten rollen: 'Supervisor' eller 'Servicemanager' - Er du interesseret i at høre mere om rollen som servicevært, kan du finde vores andet opslag under Roskilde Festivals frivilligopslag.

Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til vores mail: ms.volunteercamp@gmail.com, hvor koordinatorteamet vil være klar til at hjælpe dig bedst muligt.

SPROGKRAV: Dansk, norsk eller svensk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Savner du at mærke hvordan Roskilde var, så er JGI-Gymnastiks madbod stedet. Her værner vi om hyggen og Roskildes historie og vi er en af de forenings-madboder, som har været med længst på Roskilde.

Vi ligger i bycenter EAST med udsigt over blandt andet campingområde P. Det er herfra du skal svinge flæskestegsandwich, lasagne, frikadellesandwich, en lækker salat og en brunchburger over disken til en masse glade festivalgæster.

Vil du være med, for vi har brug for både dig og dine venner til produktion af mad, salg, opvaske og alt det andet der skal til for at få en bod til at løbe rundt.

Du får fire vagter af 8 timer.

OM DIG

Vi forventer, at du møder til tiden, med godt humør og er klar til otte hyggelige arbejdstimer. At kunne tale engelsk er ikke et krav, bare du taler et af de nordiske sprog.

OM OS

JGI Gymnastik har haft madbod på Roskilde Festival siden 1993 og vi har stadig én frivillige der har været med i alle årene. Vi har ligget både i central og West, men er nu i East. Det glæder vi os til. Mange af vores voksne ansvarlige har selv ligget på camping på Roskilde, da de kunne holde til det. Nu er de bare glade for at høre jeres røverhistorier ude fra camping.

Bag boden står Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Gymnastikafdeling (JGI-Gymnastik). Vi har cirka 700 børn, unge og voksne som årligt går til gymnastik hos os, og pengene fra Roskilde Festival går til ture og redskaber. Vi kom med på Roskilde Festival i 1993.

VI TILBYDER

Hos os får du mad når du er på vagt. Desuden har vi et dejlig tørt medhjælpertelt, hvor folk crasher på gamle sofaer efter endt vagt for at hygge og købe en billig kold fadøl. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Tilmeld dig på www.jgi-gymnastik.dk for at blive en del af holdet. Når du har gennemført tilmeldingen er du garanteret en frivilligopgave hos os.
Like os på facebook: JGI-Gymnastik på Roskilde Festival.

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 20 år

INDSATS: 24+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Roskilde Festivalen 2024 er lige om hjørnet, og Lions Absalon, Roskilde er på udkig efter frivillige til at hjælpe med adgangskontrol på årets begivenhed. Fra onsdag den 3. juli til søndag den 7. juli 2024 får du muligheden for at opleve festivalen på første hånd, mens du bidrager til at sikre en glat og behagelig oplevelse for alle gæster sammen med 15-20 andre om samme opgave. Du vil være en vigtig del af festivalens første indtryk og spille en afgørende rolle i at opretholde en positiv atmosfære. Kontrollen foregår på festivalens indre område, så du vil være omgiver at masser af musik

OM DIG

Vi har fortsat brug for omkring 20 frivillige til at udføre opgaven, og hvis du har en gruppe venner, der ønsker at yde en indsats sammen med dig, vil vi gøre vores bedste for at tilpasse vagterne, så I kan være på vagt samtidigt. Du skal være mindst 20 år gammel og være i stand til at yde en indsats udendørs i 8 timer ad gangen. Det er nødvendigt, at du kan være til rådighed i mindst 3 x 8 timer i løbet af Main Days. Vagterne ligger mellem kl. 07-15, kl. 15-23 og mellem kl. 23-07 næste morgen. Vagterne vil være fordelt således, at der vil være 8 timers fri mellem to vagter.

Det er vigtigt, at du kan håndtere situationer med autoritet, samtidig med at du udviser venlighed og tillid.

OM OS

Vi er Lions Absalon, Roskilde - et spritnyt hold på festivalen, men vi bringer masser af erfaring med os fra tidligere lignende opgaver. Vi er en del af en humanitær organisation, der har næsten 300 lokalafdelinger spredt over hele Danmark. Når du er frivillig sammen med os, bidrager du til en humanitær indsats både nationalt og internationalt. Vi fokuserer meget på at hjælpe børn og unge over hele verden.

VI TILBYDER

Ud over de almindelige tilbud til alle frivillige på Roskilde Festival, tilbyder vi dig et fællesskab i et helt nyt team, hvor du vil være med til at forme den fremtidige "kultur". Når festivalen er overstået, får du desuden lejlighed til at være med til at beslutte nogle af vore næste donationer.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis du vil være frivillig hos os, så send en mail til rfabsalon@gmail.com med lidt oplysninger om dig selv. Husk at anføre navn, adresse, telefon- og e-mail, samt alder. Er I en vennegruppe der gerne vil på hold sammen, så send den samlet mail med samme oplysninger. Vi tilstræber svar indenfor få dage på alle henvendelser.

SPROGKRAV: Dansk, Svensk, Norsk eller Engelsk

ALDERSKRAV: min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Dixi Burger søger frivillige til produktion af vores burgere og vegetarburgere. Som frivillig på Dixi Burger får du opgaver med alt fra produktion af burgere og betjening af festivalgæster, til rengøring, oprydning og opfyldning. Vi søger derfor dig, der har lyst til at være en del af en større madbod, med alt hvad der hører med til produktionen af vores burgere. Vi ligger lige uden for Indre plads, og har åbent i alle 8 dage fra kl. 9.00 til kl. 3.00. Vagterne er fordelt på 3 dage, og fordi vi har åbent til kl. 3.00, skal du være klar på 1-2 sene vagter.

OM DIG

Det kræver ikke forudgående erfaring, du skal blot medbringe godt humør, engagement og gåpåmod.

 • Du bliver en del af en madbod med ca. 350 frivillige i alle aldre, så der er højt humør og masser af liv døgnet rundt.
 • Du skal kunne yde en indsats på 32 timer fordelt på hele festivalperioden, og du vælger selv din vagtplan ved tilmelding.
 • Du har mulighed for at tilmelde dig sammen med dine venner, så I arbejder på de samme tidspunkter.

OM OS 

Dixi Burger er en foreningsdrevet madbod, som har været en del af Roskilde Festival siden 2010. Med din indsats i boden støtter du KFUM’s Boldklub Roskilde og klubbens indsats for udvikling af unge fodboldspillere, og ikke mindst vedligeholdelse af faciliteterne.

VI TILBYDER

Som frivillig hos Dixi Burger får du selvfølgelig forplejning på alle dine vagter. Derudover har du adgang til bodens bagområde, hvor der under hele festivalen tilbydes rugbrød og pålæg, forskellige drikkevarer, frugt og chips, mobilopladning, toiletter med skyl og flere andre ting. Du bliver en del af fællesskabet med resten af Dixi-holdet, og en del af den gode stemning i bagområdet. Du får rig mulighed for at få nye venskaber, og deltage i festivalens mange tilbud med andre frivillige.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Du kan tilmelde dig Dixi Burger her: https://www.dixieburger.dk Her kan du også se oversigten over de forskellige hold.

Har du spørgsmål i øvrigt kan du sende en mail til tilmelding@kfumfestival.dk

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Volt leder efter energiske frivillige, der kan sikre, at de energiforladte festivalgæster bliver strømforsynet og sendt videre med ægte festivalstemning. Din opgave vil være at betjene og servicere gæsterne fra vores Volt-boder og vogne, som er spredt ud over hele festivalområdet ☀️

HVAD SKAL DU LAVE?

 • Sprede god stemning og yde super service
 • Bytte Volt-batterier
 • Swappe Soundboks-batterier
 • Udlevere campingudstyr
 • Assistere ved garderobeskabe og cool lockers
 • Have en fest 🕺

VAGTER

 • Du forventes at have vagt i alt 32 timer, fordelt på 4 vagter á 8 timer i løbet af hele festivalugen. 
 • Du vælger selv den vagtpakke, der passer dig bedst, så du ikke går glip af din yndlingskunstner. Og bare rolig, du behøver først at vælge, når musikprogrammet er offentliggjort.

OM DIG

Vi leder efter personer, der matcher følgende udsagn:

 • Du har en positiv indstilling, og du smiler altid ⭐ 
 • Efter en aften i byen er du altid den første vågne, som irriterende nok aldrig virker tømmermandsramt eller i det mindste forstår at ignorere hovedpinen. 
 • Du er der altid 5 minutter for tidligt 
 • Hvis nogen nogensinde har brug for hjælp, er du altid klar til at give en hånd 🤝 
 • Desuden håber vi, at du elsker festivalstemningen, og har lyst til at dele den med os og alle vores kunder.
 • Hvis du har været på festival før, er det bestemt et plus. Men hvis du ikke har det, så fortvivl ikke, vi lærer dig ins og outs i festivallivet og passer godt på dig!

OM OS 

Du bliver en del af et fantastisk fællesskab af ligesindede, som elsker festivaler og alt det sjove, de bringer med sig. Vi prioriterer derfor at lave ting sammen, og tror på, at vi yder bedst sammen, når vi husker at hygge os 💛

At være frivillig hos Volt er ikke som andre steder. Vi holder kontakten mellem mennesker og forbedrer festivaloplevelsen ved at tilbyde festivalservices, som eliminerer bekymringer for at løbe tør for strøm, varme øl og at slæbe billigt campingudstyr med sig. Hos Volt møder vi gæsterne i øjenhøjde, da vi selv er en del af målgruppen. Vi stræber derfor efter at give den fantastiske festivaloplevelse, som vi selv ønsker at opleve.

VI TILBYDER

Udover de sædvanlige frivilligegoder og al hyggen og de sociale aktiviteter, får du også:

 • En Volt oplader og gratis opladning under festivalen (og ja, du kan tage opladeren med hjem efter festivalen)  🔋
 • Gratis snacks og drikkevarer på vagt 🍪 
 • Adgang til Volt-hovedkvarteret (HQ), hvor du kan finde snacks osv. deltage i private arrangementer og have det sjovt med dine andre Volt-kammerater 🍻

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Tilmeld dig holdet her: https://volunteer.getvolt.dk 

Læs mere her: https://www.getvolt.dk/volunteer-roskilde

Spørgsmål? Send os en mail på volunteer@getvolt.dk eller ring eller sms til 92 90 24 82 ⚡

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Hvad kommer du til at lave? Du vil have vagter på festivalpladsen, hvor du vil bidrage til en venlig og imødekommende atmosfære ved at forklare reglerne om refusion og kontantbetalinger, besvare spørgsmål, hjælpe med at løse problemer og misforståelser, og især i refusionsboderne, hjælpe med at holde området rent og pænt.

 • Du bør være udadvendt og tage kontakt til refusionsindsamlerne.
 • Skabe en bæredygtig oplevelse for alle parter til stede på festivalen (inklusive dig selv!).
 • Give vigtig information videre til dine fantastiske medfrivillige.

Praktisk information:

 • Vagterne er i perioden fra lørdag d. 29. juni til søndag d. 7. juli 2024.
 • Du vil deltage i et obligatorisk informationsmøde inden festivalen den 22. juni kl. 10 i Roskilde.
 • Du vil være frivillig i 32 timer (4 vagter), fordelt på morgen- og aften/nattevagter.
 • Dine vagter vil være sammen med en gruppe frivillige, så du har mulighed for at tage vagten sammen med en ven.
 • Du får lov til at vælge, hvilket vagtpakke du vil have fra de tilgængelige vagtpakker.
 • Dine vagter er fordelt over både de første og de største dage.
 • Du forventes aldrig at skulle gribe ind i en konflikt, men vi forventer, at du er opmærksom og bidrager konstruktivt til at forhindre mulige konflikter.
 • Du vil altid have mulighed for at kontakte en leder under dine vagter.

OM DIG

 • Du har gode menneskefærdigheder
 • Du er klar til at tage kontakt og nysgerrig på andre.
 • Du føler dig tryg ved at tale med mennesker fra forskellige kulturer, der er i en sårbar position.
 • Du er glad for at hjælpe, hvor du kan.

OM OS

Hvert år kommer hundredvis af mennesker fra hele Europa til Roskilde Festival for at indsamle pantflasker for at skabe et levebrød for sig selv og deres familier. De spiller en meget vigtig rolle på Roskilde, da de hjælper med at rydde op og genanvende efter alle festivalens gæster. Der kommer nye indsamler hvert år, og mange er uvidende om festivalens regler og taler ikke dansk eller engelsk.

Responsible Refund er et socialt projekt af Roskilde Festival, der har til formål at hjælpe og fejre pantindsamlere både mens de arbejder og når de holder pause. Dine opgaver som pantguide finder sted over hele festivalområdet, herunder foran festivalens pantboder. Som pantguide vil du gå i par for at dække et område - og det betyder, at du sandsynligvis vil gå en stor del af din vagt.

For at guide flaskesamlere og holde loungen kørende, har vi brug for engagerede, udadvendte og åbne frivillige. Så kom og hjælp os med at skabe en god oplevelse for pantindsamlere - og nej, du vil ikke tælle eller indsamle pantflasker på festivalen :)

VI TILBYDER

Sammen med fordelene, du modtager fra Roskilde Festival som frivillig, vil vores Responsible Refund-team også have sjove sociale arrangementer planlagt før, under og efter festivalen! Dette inkluderer at sætte vores telte op efter vores informationsmøde og få en øl, tage til koncerter og foredrag sammen, og have en picnic efter festivalen sammen.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Du kan ansøge her: https://forms.office.com/e/XXEMzBaBGS

Skriv en mail til responsible.refund@roskilde-festival.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Hos Foodjam laver vi en masse lækker mad sammen med vores gæster, og vi har derfor behov for nogle fantastiske nattevagter til at passe på vores telt og alt vores udstyr, når vi en gang imellem skal hjem og sove.

Når du er på nattevagt, skal der laves nogle forskellige opgaver. Der skal bl.a. koges bælgfrugter, vores råvarer skal pakkes ned osv. Alle opgaver bliver introduceret ved vagtstart. Det betyder meget for os at I har en hyggelig og god nattevagt, så vi prioriterer altid at der er tid til hygge-snak, til at høre en podcast og til at lave lækker natmad. I er altid to-tre personer på vagt om natten, så tag dine bedste venner under armen og tilmeld dig som nattevagt hos Foodjam.

Som nattevagt skal du tage 3 vagter (i alt 32timer). Heraf skal én vagt ligge i opvarmningsdagene og én under musikken.

OM DIG

Hvis du er en natteravn, der kan lide at gøre en god gerning, mens du lyttet til podcast og hygger med dine venner, så er du lige den vi mangler på Foodjam-holdet.

OM OS

Det er Madkulturen der siden 2012 har afholdt Danmarks største køkkenfest, Foodjam. Hos Foodjam har vi det fedeste fællesskab og vi har mange frivillige, som kommer igen år efter år.

Så ansøg nu, og bliv en del af holdet!

VI TILBYDER

Hos Foodjam har vi altid den bedste forplejning - vi laver den nemlig selv. Vi sørger altid for at køleskabet er fyldt til vores nattevagter, men du er også altid velkommen til at lave din egen nat-brunch med alle vores lækre, økologiske råvarer.

Vi tager sækkestole med, men tag din egen radio med, så podcast-festen kan køre hele natten!

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Skal du være en del af holdet, så tilmeld dig som frivillig hos Foodjam via Ansøg knappen ovenfor.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Foodjam-teamet via mail. 

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Brænder du for frivillighed og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos Roskilde Festival? Så står vi og leder efter nogle dygtige Supervisorer og Service Managere til campingområderne L og N.

I den daglige drift vil du have et tæt samarbejde med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området. Supervisorer og Manager vil desuden have et tæt samarbejde om at drifte området.
Du har fire vagter af 8 timer. Som udgangspunkt to før musikken starter og to under. Vagterne kan ligge døgnet rundt.

OM DIG

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
 • Er struktureret
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
 • Er klar på at være leder for andre frivillige

OM OS

Du bliver en del af et stærkt hold af Supervisorer og Service Managere under Team Camping ved Roskilde Festival. Du har en direkte kontakt med aktivitetslederen for området, Niclas. Som frivillig bidrager du til at Roskilde Festival kan donere millioner af kroner til velgørenhed.

VI TILBYDER

Som en del af Supervisor- og Service Managerholdet, bliver du en del af et stærkt sammenhold hvor teamwork er nøgleordet. Du kommer på et internt lederkursus hos Roskilde Festival, hvor du bliver klædt godt på til det arbejde, som du skal ud at udføre, og de beslutninger, som du kommer til at træffe.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis alt dette lyder som noget for dig, så send en mail til niclas.jensen@roskilde-festival.dk hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du passer godt til rollen.

SPROGKRAV: Dansk og Engelsk 

ALDERSKRAV: +18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Du kommer til at indgå i et større hold som bartender, med dine gamle og nye venner. Barerne ligger centralt på pladsen med udsigt direkte til Eos og Gaia scenen. Det kræver ingen vilde barevner, som eksempelvis at kaste med shakere eller hælde præcist fra 1 meters afstand, at være med på vores hold. Som frivillig på Roskilde Festival og for Gimle skal du arbejde 32 timer. Du skal derfor have 4 vagter af 8 timer – fordelt på hele ugen (lørdag d. 29/6 – lørdag d. 6/7). 2 vagter i first days og 2 vagter i musikdagene. Du skal helst være tilgængelig i hele den nævnte periode, men er der enkelte dage, du ikke kan være på vagt, forsøger vi at tage hensyn til det i vagtplanlægningen.

OM DIG

Du behøver ikke at have erfaring bag en bar – det skal du nok lære. Senest i slutningen af maj offentliggør vi vagtpakker, hvor der skal bruges 17 – 20 personer på i alt 7 hold. Vi forventer at kunne give dig vagter sammen med dem, du tilmelder dig sammen med. Vagtpakkerne bliver lavet således, at alle hold har en åbne-, eftermiddags-, aften- og nattevagt fordelt på hele festivalugen (lørdag d. 29/6 – lørdag d. 6/7). Du vil modtage din endelige vagtplan på mail, senest 2 uger inden festivalen begynder

OM OS

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus, der tilbyder kulturelle arrangementer med kvalitet, indhold og mangfoldighed. Vi er et brugerdrevet hus der til daglig drives af en gruppe på omkring hundrede frivillige, med hjælp fra en gruppe fastansatte.

Gimles overskud bruges til at arrangere koncerter og andre kulturelle arrangementer. Det betyder, at din arbejdsindsats på Roskilde Festival bidrager til, at Gimle kan arrangere endnu flere koncerter og fede arrangementer i fremtiden.

Gimle har lang erfaring med at deltage på Roskilde Festival, og vi har et tæt samarbejde med festivalen året rundt.

Læs mere om Gimle her - https://gimle.dk/organisation/

VI TILBYDER

 • Et stort og stærkt fællesskab med skønne mennesker fra hele Europa
 • Et måltid mad, frugt, kaffe/te og vand mens du er på vagt
 • Event- og bar erfaring som kan sættes på CV’et
 • At blive en del af Gimle-familien og skabe en kæmpe fest sammen med alle de andre på Roskilde Festival

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Vil du med Gimle på Roskilde Festival, så skriv til rfbar@gimle.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. +18 år 

INDSATS: 24 + timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Hos os laver vi poké bowls, som stammer fra det hawaiianske køkken. For dem der ikke kender konceptet, plejer vi at beskrive det som en sushisalat. Du skal derfor ikke stå op ad en brandvarm ovn eller kogende friture. Du skal blot være med til at lave og sælge poké bowls, supernemt og lige til.

OM DIG

Du skal være smilede og udadvendt

OM OS

Det er ikke kun i vores butikker rundt omkring i landet, vi har en fest bag baren, det er bestemt også på festival! Bliv en del af et frisk team, som altid har en god energi og stemning i boden.

VI TILBYDER

Du vil skulle stå i en madbod, med hyggeligt bagområde og gode faciliteter. Mad og drikke under vagten.

Du bliver en del af en stort fællesskab, både under og efter festivalen

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Send en mail til Event@oliolipoke.com, med disse informationer:
Fulde navn
Fødselsdato
Mail
Telefonnummer

Derudover en lille beskrivelse af dig selv og hvad du har lavet tidligere.

Ønsker du at arbejde med en eller flere venner, må i gerne skrive mailen sammen eller sende deres fulde navn.

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 16 år

INDSATS: 24+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Kuk-kuk - Vil du hjælpe os med at lave den bedste fried chicken sandwich?!

Vi skal igen i år lave saftige fried chicken sandwiches på Roskilde i boden RACY! Vil du være med? Vi garantere til gengæld en fed stemning i boden! 

Der skal i alt bruges 24 timer, fordelt på 3*8 timer i festival dagene.
Dine timer består bl.a. at:

 • Modtage- samt opfylde varer på lager
 • Lave fried chicken sandwiches
 • Diverse ad-hoc opgaver
 • Betjene glade kunder.

Der er mulighed for søge sammen med venner og få vagter sammen.

OM DIG

Gå ind i vores team med en positiv indsats, hvor du er klar på forskellige opgaver og samarbejde i et team med andre frivillige:-)

OM OS

Vores frivillige betyder alt for os, og vi har derfor stor fokus på altid at have god stemning i boden, og hvis man kunne tænke sig en plads i volunteer camping, så hjælper vi også hjertens gerne med det!

VI TILBYDER

 • Måltid på alle dine vagter.
 • Nogle sjove dage på Roskilde Festival med andre fantastiske frivillige!

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Vil du med?
Skriv til Olivier Geppel på mailen og@racy.dk

Vi glæder os til en fed festival! 🎊

SPROGKRAV: Dansk og engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 24+ eller 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Vi søger flere forskellige roller:

 • Portfrivillig:
  • Som frivillig i porte står du som regel med min. én anden og skal tjekke adgang gennem portene. De porte foreningen har er frivilligporte.
   Denne rolle er 32-timer, dvs. 4 vagter fordelt på de 9 dage festivalen er i gang og vi mangler 5 stk.
 • Supervisor:
  • Du er vagthavende på vagten og skal hjælpe de frivillige i portene med at løse de opgaver, der kommer og støttende dem i deres vagter. 
   Denne rolle er 32-timer, dvs. 4 vagter fordelt på de 9 dage festivalen er i gang og vi mangler 1 supervisor. Vi sørger også for et lånetelt som bliver slået op i Volunteer Camping.
 • Baseleder:
  • Denne rolle er for de festivaldeltager som kender til det at være frivillig og har været med flere gange. Man støtter supervisorerne på deres vagt, tager vagttelefonen, sørger for vagtskifte og går til møder med de andre foreningsansvarlige for at få opdateringer på driften af festivalen. Denne rolle bærer lidt mere ansvar og en større viden om festivalen. Rollen er 24-timer, dvs. 3 vagter fordelt på de 9 dage festivalen er i gang.

OM DIG

Det er vigtigt at man er et smilende og imødekommende menneske, der godt kan lide at taler med både andre frivillige, men også med deltagerne og sørge for at hjælpe dem så godt som man kan. Vi har meget kontakt med mennesker i portene og på tværs, så derfor er det vigtigt man er socialt anlagt.

OM OS

Vores forening gør meget ud af det sociale og vi prøver at lave en så hyggelig stemning for vores frivillige som vi kan, bl.a. med forskellige sociale arrangementer i løbet af festivalen, men også mulighed for at deltage i vores arrangementer uden for festivalen.
Vi har frivilligporte på indre plads og har haft denne opgave i nogle år, så vi kan godt kalde os selv eksperter, derudover har vi også et ressourceteam, der støtte de andre foreninger i porte med forskellige opgaver.

Foreningen GRØN er dedikeret til at skabe et solidt fundament for unge i Holbæk Kommune, så de er godt rustet til at træde ind i voksenlivet med positive forudsætninger og muligheder. Foreningen bestræber sig på, at støtte unge med økonomiske og sociale udfordringer gennem frivillig foreningsarbejde, med udgangspunkt i arbejdet med festival. Vi ønsker på sigt at forbinde unge med muligheder, ressourcer og organisationer i det bredere samfund, som kan hjælpe med at realisere deres potentiale.

VI TILBYDER

 • Fællesskab, både på ens vagt, men også med sociale arrangementer i vores basecamp.
 • Koncert og ud-på-sjov turer med både foreningens ansvarlige, men også en del af de andre frivillige
 • Forplejning på vagten
 • Lounge område, hvor man kan slappe af

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Skriv en ansøgning til groen.rf@gmail.com, hvis du/I er interesseret og vi svarer som regel inden for 12 timer, så man får hurtig besked tilbage.

Fortæl lidt om dig selv i ansøgning og hvorfor du gerne vil være frivillig.

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 15 år

INDSATS: 24+ timer

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen, hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

Ansøg

OM OPGAVEN

Vi søger flere skønne frivillige, som har lyst til at være med til, at skabe den bedste festivalstemning for vores madglade gæster under hele festivalen🎪

De fleste søger sammen med deres venner💜

OM DIG

Det er en fordel hvis du har erfaring fra servicebranchen, men ikke et krav. Ligeledes har vi heller ej krav til hverken sprog eller alder - Vi forventer kun at du er pligtopfyldende, har lyst til at lære, samt give vores gæster en fantastisk festivaloplevelse sammen med dine søde kollegaer.

OM OS

The Organic Boho var faktisk det første 100% plantebaseret og økologiske madkoncept både i Danmark, men også på Roskilde festival til i 2015 - Vi er verdensmestre i at hygge os sammen og vi er kendt for at tage os rigtig godt af vores søde frivillige f.eks. laver vi gode bytte aftaler med andre aktører på pladsen og man spiser gratis når man er på arbejde🫶🏼

VI TILBYDER

Vi har det bedste volunteer bagområdet i foodcourt hvor der er rig mulighed for både at spise i pauserne, slappe af og både andre frivillige.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Send en mail med lidt om dig selv til karina@theorganicboho.com og så hører du fra os indenfor 24 timer💪🏼

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen, hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

Ansøg

OM OPGAVEN

Som frivillig hos os frivillige skal du lave adgangs kontrol. Når vi er på vagt står  vi op det meste af tiden, så du skal kunne holde til at stå op i mange timer. Som frivillig hos os skal have samlet 32 timer, fordelt på 4 x 8 timer, og du kan sagtens søge hos os sammen dine venner.

OM DIG

Du må meget gerne være smilende, glad, til sjov og ballade og kunne snakke med publikum og andre frivillige.

OM OS

Vi er en forening som hedder De tossede padder, vores opgaver ligger på Bycenter West og Port 14. Vi elsker at pleje og hygge om vores frivillige, da vi er til for dem. Vores baseområde er åbent 24/7, man er altid velkommen til at bruge vores baseområde.

VI TILBYDER

Vi har et baseområde hvor vores frivillige altid er velkommne til at sidde og hygge med sine venner, også selvom de evt. er frivillige for anden forening. Vi og vores øvrige frivillige er altid med på sjov og ballade i vores base, hvor der altid vil være en superviser, som også er vores baseansvarlig. Vi laver vores mad som serveres med en flaske vand til og vi har altid kaffe, te og kakao, som man altid kan få på sin vagt eller i basen til fri afbenyttelse.
Man købe øl, sodavand, toast og mad hvis der er noget tilbage, til favorable priser.
Al overskuddet fra RF 23, er det vi bruger på jer frivillige i år, som vi gør hvert år og vi doner penge til børn og unge.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis du er klar på at være en del af vores hold så send os en e-mail på detossedepadder@gmail.com har du spørgsmål er vores mobil nr. 30969706.

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 24+ timer eller 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Har du højt humør og interesse for madlavning?

Foodjam søger frivillige som har lyst til at være kulinariske vejledere, for alle de nysgerrige og sultne festivalgæster, der kommer på besøg til vores køkkenfest hos FOODJAM.

Som kulinarisk vejleder på FOODJAM er din vigtigste rolle at vejlede Foodjams gæster i at sammensætte og tilberede et lækkert, økologisk måltid ud fra friske råvarer. Når du er kulinarisk vejleder i FOODJAM-teltet, står du aldrig alene, og der vil altid være andre frivillige og vores Foodjam-kokke, som du kan spørge til råds; om det er hvorfor mayo'en skiller, hvorfor smager min ret ikke som den skal eller har du en god opskrift på pandekager, så hjælpes vi altid ad.

OM DIG

For at blive kulinarisk vejleder, skal du deltage i et kulinarisk kørekort kursus over to dage i juni.

Den første kursusdag afholdes d. 9 juni fra kl. 9.00-16.00 i København.
Den anden kursusdag afholdes d. 18. juni & d. 19. juni fra kl. 16.00-21.00.
Du skal deltage i første kursusdag, og én af dagene for anden kursusdag.

OM OS

Det er Madkulturen, som afholder Foodjam, og det har vi faktisk gjort siden 2012. Hos Foodjam har vi det fedeste fællesskab og vi har mange frivillige, som kommer igen år efter år. Hvorfor?

Fordi hos Foodjam arbejder vi alle tæt sammen om vores fælles passion: At sørge for at gæster på RF24 har mulighed for selv at tilberede et lækkert økologisk måltid ud fra sæsonens friske råvarer med fantastisk hjælp fra vores kulinariske vejledere.

VI TILBYDER

Hos Foodjam har vi den bedste forplejning - vi laver den nemlig selv! Bager solen, så laver vi iste, koldskål og lækre friske salater, men er det hele lidt gråt og trist, så er det tid til pandekager med hjemmelavet kompot og varm kaffe.

Vi har altid et bagområde, hvor du kan holde din pause sammen med andre frivillige, og gør hovedet lidt ondt en dag, så kan vi nok finde en opgave i bagområdet.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Skal du være en del af holdet, så tilmeld dig som frivillig hos Foodjam her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Foodjam-teamet på foodjam@madkulturen.dk

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Du bliver en del af vores burgerbod, hvor vi sætter en dyd i at lave tingene ordentlig og fra bunden med gode økologiske råvarer. Vi laver selv milkshakes, deep pan pizzaer og selvfølgelige burgere.

OM DIG

Som frivillig behøver du ikke have nogen særlige kompetencer, når blot man har gåpåmod og godt humør, så instruerer vi dig i resten.

OM OS

Big A's Diner er en selvstændig burgerbod, der har været en del af Festivalen siden 2014. Vi går op at de frivillige har det godt, når de er hos os og bliver en del af fællesskabet og der er plads til alle.

VI TILBYDER

UDEN MAD OG DRIKKE, DUR HELTEN IKKE. Vi sørger for at der er forplejning, mens du er på vagt. Der er frit valg fra menukortet. Vi slutter som regel vagterne af med lidt socialt hygge og en fyraftens øl / sodavand i vores hyggelige bagområde, inden man slippes ud på den hektiske festivalplads. Hos os vælger du selv vagterne, så du kan komme på hold med dine venner eller passe det sammen med det musik du ønsker at høre.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

SKRIV TIL CECILIE PÅ crew@bigasdiner.dk hvis du gerne vil være en del af Big As Diner

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: Mulighed for 24- og 32-timers-roller

Ansøg

OM OPGAVEN

Du er her sammen med dit hold, hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du kender dem måske allerede som de orange veste foran scenen.

Du vil stå med ryggen til scenen og vores gæster er foran dig. Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at hjælpe publikum væk fra de områder, hvor de står tæt.
Du skal være mega god til at give high-fives til vores gæster og skabe en god stemning! Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust.

Vi søger fronstage-frivillige til Apollo, Avalon, Orange og Arena. Her er det 24-timers-frivillige, vi søger. Du får tre vagter i perioden tirsdag 2. juli – lørdag 6. juli 2024.

Vi søger fronstage-frivillige til Gaia og Eos. Her er er det 32-timers frivillige, vi søger. Du får fire vagter i perioden søndag 30. juni – lørdag 6. juli 2024.

Ud over ovenstående forventes det, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. to timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. fire timers varighed), som er på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde

OM DIG

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 18 år, når festivalen starter lørdag 29. juni 2024. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet en af vores scener og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt.

Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed.

Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS

Vi har tre scener i Vest: Apollo, Gaia og Eos, Orange Scene i midten og tre scener i Øst: Avalon, Gloria og Arena. Vi søger frontstage-frivillige til alle scener.

Fælles for alle scenerne er, at vi både har frivillige foran scenen under koncerterne til at være passe på publikum og skabe den gode stemning sammen med dem, når artisterne gæster festivalen. Bag scenerne har vi ligeledes frivillige, der er med til at passe på vores backstageområde – der indeholder alt fra kontorer, artister, grej, porte og ikke mindst alle dine medfrivillige.

Under Programsikkerhed på scenerne er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

Men allervigtigst bliver du en del af den store, glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling. Vi sætter frivilligpleje meget højt og glæder os hvert år til hyggeligt gensyn med hinanden og ikke mindst til at møde alle de nye medlemmer af familien.

VI TILBYDER

Og hvorfor er det nu, du skal vælge os at blive frivillig hos os?
En af vores frivillige fortæller: ”Fordi man bliver lykkelig og stolt helt ned i storetåen, når man får en high-five eller et kram af en fremmed efter en koncert, som tak for man var der for dem og var med til at skabe den fantastiske ramme, som de elskede og havde en enestående oplevelse i.

Og fordi man bliver en del af et helt unikt fællesskab af vildt fremmede mennesker, der i en uge om året bliver ens nærmeste familie, som man simpelthen ikke kan vente med at se og kramme igen året efter. Et fællesskab der skaber noget helt utroligt og i virkeligheden fuldstændigt unikt.

En verden, som kun eksisterer en uge om året, men som er så uendeligt kompleks og fascinerende, og som det er spændende at få lov til at se ind i maskinrummet på - og endda være med til at få til at hænge sammen.”

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Hvis du gerne vil være med, så skriv en mail til frivillig.programsikkerhed@roskilde-festival.dk - Angiv "Frontstage Frivillig" i emnefeltet for mailen.

Hvis du gerne vil være frivillig og have vagter sammen med dine venner, må du meget gerne i mailen angive, hvem du vil have vagter sammen med.

SPROGKRAV: Alle sprog er velkommen

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Foretrækker du en opgave udendørs og fri for at betjene kunder i stress og jag? Så kom med på KollektivForeningens frivillighold! Vores opgave er at sørge for at der er toiletpapir på toiletterne, at skifte madamposer, fylde sæbe op ved håndvaskene og rive området for skrald. Det er ikke os, der gør toiletterne rene, de spules af Team Toilet og Badservice.

Opgaven foregår i området mellem Eos og Gaia scenerne, hvorfor man vil være omgivet af mennesker, lys og nogen gange musik. Du kan selv vælge om du vil sidde eller stå under vagten, sålænge du er til rådighed omkring toiletvognen og er obs på opgaverne undervejs.

Vi opfordrer totalt til at du tager din ven med under armen. Da vi foretrækker at være et relativt lille hold af frivillige, kan vi tage gode hensyn til ønsker i forhold til at få vagter med sine venner, eller ikke gå glip af sin yndlings kunster.

Eos og Gaia området er åbent i alle festivalens 8 dage. Vi skal være tilstede ved toiletvognen i tidsrummet 08:00 om morgenen og 04:00 om natten. Derfor består opgaven af 4 vagter af 8 timer, hvor af en af disse vagter vil ligge i tidsrummet 22:00-04:00. Vi fordeler vagterne retfærdigt og du skal derfor regne med at få to vagter før festival dagene og to vagter under.

OM DIG

Du skal bare være glad og smilene.

OM OS

Kollektivforeningen har eksisteret siden 2012 og aktivitetsniveauet skifter løbende og nye projekter opstår og udvikler sig.

I Kollektivforeningen tror vi på, at det er i mødet med andre, at vi udvikler os som mennesker.
Når vi løfter i flok, støtter og udfordrer hinanden, lærer vi at tænke selv, samarbejde, spørge om hjælp, udvise empati og gå på kompromis. Når vi slår os sammen, får vi flere kræfter, flere evner, flere penge, nye ideer og mere tid, hvor der er plads til at forestille os en anden verden.

Vi sørger et godt fællesskab, hvor alle føler sig hørt i forhold til ønsker og behov. Bliver du frivillig for KollektivForeningen er du med til at støtte vores arbejde med at udbrede den kollektive boform, rådgivning om opstart og drift af kollektiv, sikring af eksisterende kollektiver, netværk og vidensdeling kollektiver iblandt.

VI TILBYDER

Vi bliver et lille hold på festivalen, men vi sørger for den bedste forplejning og et stærkt fællesskab. Vi har sat d.16 juni kl.14 i kalenderen, hvor vi kan møde hinanden, tale om opgaven og bliver skrevet ind i Roskilde Festivals frivilligsystem. Hvis ikke du kan den dag, er det ikke et problem så finder vi en løsning.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Skriv en mail til bertil@kollektivforeningen.dk. I mailen skal du skrive dit navn og alder. Hvis I er en vennegruppe, kan I sagtens sende os en fælles mail med navn, alder og mailadresse på alle.

Vi er alle frivillige, og der kan derfor gå nogle dage, før du hører fra os.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

ALDERSKRAV: Min. 17 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

Som campingvært befinder du dig på campingarealerne og hjælper festivaldeltagerne med at bo i området. Opgaven omfatter at henvise deltagerne til deres reserverede plads eller et ledigt lejrsted, svare på spørgsmål om festivalen og campingområdet, tage dialog om god og bæredygtig adfærd, guide deltagernes håndtering af affald, holde opsyn med toiletter (ikke rengøring) eller højspændingsledninger og at være i stand til at tilkalde assistance, hvis der er behov for det.
Som frivillig hos os har du i alt 4 vagter, med 1-2 vagter under musikdagene, og alle over 18 år skal have minimum én nattevagt.

Vi søger 11 frivillige, og du har mulighed for at søge med dine venner og få vagter sammen.

OM DIG

Du skal være smilende, imødekommende og hjælpsom.

Det er klart en fordel, hvis du er glad for at tale med festivaldeltagere.

OM OS

Ved at være frivillig hos os støtter du Roskilde Pigefodbold, som til dagligt gør sit ypperste for at sætte pigefodbolden på landkortet ved at være en klub for alle piger, som ønsker at spille fodbold og elsker det sociale samvær.

VI TILBYDER

Vi sørger for, at I får mad og drikke under jeres vagter.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Kontaktperson: Michelle Vive
Skriv en mail til event@roskildepigefodbold.dk hvis du vil være frivillig hos os.
Du kan forvente svar indenfor 48 timer.

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

 

Ansøg

OM OPGAVEN


Du bliver frivillig i campingområdet Dream City, hvor der ligger primært camps, som bygger konstruktioner. Dream City er også området hvor der før og under festivallen er mange forskellige aktiviteter, koncerter, +100 weet T-shirt, nøgenløb, samt en masse forskellige events.

Din frivilligindsats forløber sig over 4 vagter af 8 timer fra lørdag d. 29 juni kl.08.00 til søndag d. 7 juli kl. 08.00. 1-2 vagter i musik dagene. Opgaverne indeholder drift og service af Dream City, rundering på camping området, service og trygheds vagt og renhold af toiletter, samt tilkald af assistance til beredskabet.

Alle vagthold vil afholdes med minimum 2 personer per vagthold.

OM DIG

Du er mødestabil og taler dansk.

OM OS

Bjarkegruppen DDS er lokalt spejderforening beliggende i Roskilde vest. Vi er en del af Roskilde Festival, og alt overskud går til spejderne i Bjarkegruppen, så vores spejdere kan komme på spejderlejre.

VI TILBYDER

Mulighed for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab
Mad og drikke på vagterne.
Masser af gode oplevelser.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Så skriv til vores mail: festival@bjarkegruppe.dk

SPROGKRAV: Dansk og engelsk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

Ansøg

OM OPGAVEN

I madboderne CHIPPY og KOREATOWN serverer vi rygende varm hjemmelavet mad af gode råvarer. Vi laver vores mad fra bunden. Vi bager, vi snitter, vi fritterer, vi reducerer.

Som frivillig hos os, skal du deltage i tilberedning og servering af frisk og veltilberedt mad for vores gæster.

Vores køkken er åbent, så både serverings- og køkkenpersonale er i tæt kontakt med gæsterne og bliver en del af festivalstemningen.

Du skal regne med, at man står op i flere timer af gangen. Sådan er det at arbejde i et restaurationsmiljø. Til gengæld er der også gang i den, og det er sjovt at få et kick ud af det, når tempoet er højt og det hele bare spiller.

Vi passer godt på hinanden i vores team, og du vil modtage træning på din første vagt. Vi sætter pris på at arbejde i et miljø, hvor der er plads til alle, og hvor omgangstonen er respektfuld.

OM DIG

Vi håber du vil være med til at løfte i flok. Du skal også huske at medbringe et godt humør. Alt fungerer bedre, når vi taler hinanden op og er gode til at hjælpe hinanden. At arbejde frivilligt kræver, at man er parat til at tage fat og udfylde de opgaver man får. Vi er afhængige af, at alle leverer en indsats, ellers er det få, der skal bære for de mange. Det er ikke rimeligt. Du skal gerne kunne tale engelsk, så vi kan kommunikere med folk fra alle lande hos os.

OM OS

FEAST er stolte partnere med Roskilde Festival siden 2012. Arbejder du for FEAST på Roskilde Festival bidrager du til at servere frisklavet mad af højeste kvalitet til festivallens gæster. Igennem vores arbejde støtter vi sammen Roskilde Festivals almnenytige formål.

VI TILBYDER

Som frivillig hos FEAST får du mad, når du er på arbejde. Du skal være opmærksom på, at vi arbejder i et alkoholfrit miljø. Dette både af hensyn til alles sikkerhed, men i høj grad også af hensyn til kvaliteten af vores arbejde. Vi vil gerne have dig hos os ;)

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Tilmelding via dette link: www.feast-festival.dk/joinus
Spørgsmål kan rettes til Carsten på cs@feast-festival.dk

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

 

Ansøg

OM OPGAVEN

Igen i år sørger vi for det 42 km. lange hegn, der omfavner denne fantastiske og legandariske plads! Rollen indebærer 1 vagt inden det hele starter hvor du ordner hegnet og sørger for det står intakt inden alt løber af stablen. Herefter er der 3 vagter fordelt over festivalugen, hvor man kører rundt i mandskabsvogne og vedligeholder hegnet.

Alle der har lyst kan være med :)

OM DIG

Du skal være over 18 og have kørekort :)

OM OS

Assistanceholdet er en kitesurfing forening og vi er nok festivalens mest smilende hold.

VI TILBYDER

- En fælles grillfest for hele frivilligholdet
- Mad på alle vagter
- Netværke med en masse andre skønne mennesker

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

http://www.kiteriders.dk/frivillig-paa-roskildefestival/

SPROGKRAV: Dansk

ALDERSKRAV: Min. 18 år

INDSATS: 32+ timer

 

Ansøg

OM OPGAVEN

Er du klar til at være med til at sikre, at vores køkken og buffetområde i Vor Frue på Roskilde Festival kører som smurt? Så har vi måske en frivilligtjans til dig! Vi søger to afviklere, der kan tage ansvaret for flere vigtige opgaver og sikre en god oplevelse for dine med-frivillige, der kommer og spiser.

Volunteer Catering i Vor Frue er det ene af festivalens spisetilbud til de frivillige, der knokler på for at bygge festivalen op og pakke den ned igen. Der åbnes allerede i midten af juni og lukkes først ned den 11. juli.

Der er et eksternt catering-firma på, der stiller op med en ansvarlig for selve køkkenet i forhold til at købe råvarerne ind, udarbejde opskrifter og lægge en madplan for alle måltider. De har brug for frivillige til at hakke, snitte, tilberede, sætte på buffet, tørre borde, vaske op, fjerne affald m.m. Mange frivillige har været der før og kommer gerne igen. Vi har pt. 5 afviklere, fordelt på forskellige dage (man er ikke på vagt samtidig som afvikler) men da det er en lang åbningsperiode, har vi brug for yderligere to afviklere.

Dine hovedopgaver vil inkludere:

· Sikre at køkken- og buffetområderne er velfungerende og rene

· Håndtere kasseapparatet og sikre nødvendige forsyninger

· Koordinere med cateringteamet og frivillige om dagens opgaver og behov

· Bidrage aktivt til opfyldning, opvask, og renholdelse af området

· Tjekke, at der er tilstrækkelige forsyninger af kopper, glas, take-away-bokse, sæbe m.m.

· Tage imod frivillige der møder ind til vagt og instruere nye frivillige, sikre navneskilte og T-shirts

· Kontrollere hygiejne og sikkerhedsstandarder

Ved: morgenvagt: Åbne faciliteter, byde frivillige velkommen, forberede morgenbuffet, og mere.

Overlappet hen over middagsvagten: Fortsætte med at sikre, at alt fungerer, sørge for, at der bliver rengjort toiletter og forberede til aftenvagten.

Ved aftenvagt: Som lukkevagt er du ansvarlig for, at alt er lukket og sikret korrekt ned. Dette inkluderer afslutning af dagens aktiviteter, forberedelse til næste dag, og sikring af, at alle områder er rene, ryddelige og aflåste.

Hvornår ligger vagterne?

Den ene afvikler-tjans:

· Fredag den 28/6: 6-14

· Onsdag den 3/7: 6-16

· Mandag den 8/7: 6-14

· Tirsdag den 9/7: 7-14

Den anden afvikler-tjans:

· Mandag den 24/6: 6-14

· Tirsdag den 25/6: 6-14

· Onsdag den 26/6: 6-14

· Torsdag den 27/6: 6-14

Vigtigt: Du skal kunne deltage på alle dage i en af de nævnte vagtpakker.

OM DIG

Du er måske studerende og vil bruge en del af din sommerferie som frivillig på Roskilde Festival? Dette er din chance for at få en unik oplevelse og bidrage til festivalens succes!

Har du erfaring med at arbejde i et køkken, er det en fordel men vigtigst af alt, så er du god til at skabe overblik, holde hovedet koldt og er en ansvarsbevidst person, der er god til at løse problemer og kan lide at tage teten på tingene.

OM OS

Volunteer Catering i Vor Frue er det ene af festivalens spisetilbud til de frivillige, der knokler på for at bygge festivalen op og pakke den ned igen. Der åbnes allerede i midten af juni og lukkes først ned den 11. juli.

VI TILBYDER

Der er et eksternt catering-firma på, der stiller op med en ansvarlig for selve køkkenet i forhold til at købe råvarerne ind, udarbejde opskrifter og lægge en madplan for alle måltider. De har brug for frivillige til at hakke, snitte, tilberede, sætte på buffet, tørre borde, vaske op, fjerne affald m.m. Mange frivillige har været der før og kommer gerne igen. Vi har pt. 5 afviklere, fordelt på forskellige dage (man er ikke på vagt samtidig som afvikler) men da det er en lang åbningsperiode, har vi brug for yderligere to afviklere.

SKAL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

Send os en mail med lidt fritekst om dig selv og hvilken af vagtpakkerne, du er interesseret i til volunteer.catering@roskilde-festival.dk. Husk at skrive "afvikler-tjans i Vor Frue" i emnefeltet.

Fandt du ikke en frivilligrolle? Så skriv dig op, og vi prøver at finde en rolle, som passer til dig.