Caravan Camping

For dem, der ønsker at overnatte i deres campingvogn eller mobile hjem

SCROLL NED

Caravan Camping – UDSOLGT

Caravan Camping er et særligt område til dig, der vil bo i din campingvogn og autocamper. Området har bad (mod betaling) og toiletfaciliteter, rindende vand, samt plads til opstilling af fortelt. 

Det er ikke tilladt at sætte dit eget telt op i området. 

Du behøver ikke et særligt armbånd for at komme ind på Caravan Camping som fodgænger uden udstyr. Alle med et normalt festivalarmbånd har adgang.

Regler for området

  • Dit køretøj må højest være 7,5 meter langt og 2,5 meter bredt
  • Du må sætte ét fortelt op pr. Campingvogn. Den samlede bredde af campingvogn og fortelt må højest være 5 meter
  • Du bliver anvist en placering ved ankomst, og denne skal overholdes nøje  
  • Bilerne som ankommer med campingvognene, skal umiddelbart efter placering af vognen køre ud fra campingområdet. Parkering er ikke inkluderet i prisen. Parkering kan tilkøbes særskilt
  • Enhver form for åben ild er forbudt, herunder lysestager, olielamper osv. Du må dog gerne bruge din campingvogn/autocampers indbyggede gasinstallationer, hvis de har sådanne, og hvis dit mobile hjem har en gyldig gasgodkendelse, som er max. to år gammel. Ingen form for generator må benyttes
  • Det er ikke tilladt at campere eller parkere på brandveje
  • Du skal følge campingværternes anvisning i relation til både ankomst, placering, adfærd og afgang

Vigtige regler om ankomst

Når du ankommer, skal du køre direkte til området, her vil du få anvist plads når du fremviser din caravanbillet. Herefter kan du på åbningsdagen få dit festivalarmbånd på stedet.

Campingvogne skal opsættes inden for særlige sikkerhedsregler. Derfor er det ikke muligt at placere campingvogne i timerne mellem klokken 21.00 og 07.00. Der er ingen parkeringsmuligheder uden for festivalen i dette tidsrum. Hvis ikke campingvognen er placeret korrekt, kan sikkerhedsvagterne bede om at få den flyttet. Det er ikke muligt at vælge pladser, heller ikke hvis I er en gruppe. Opsætning vil ske i forhold til et opfyldningsprincip.

Biler, der ankommer med campingvogne m.v., får udleveret en sticker, som viser, at de gerne må køre ind, når campingvognen skal hentes igen. Bilerne skal køre ud fra området, umiddelbart efter at de har kørt campingvognen på plads. Vær opmærksom på, at parkeringsbillet skal købes separat. De vil blive sat i salg i løbet af foråret.

Sammen gør vi Roskilde grønnere

Når vi bor sammen på Roskilde Festival, skal vi sammen holde vores fællesskab fantastisk. Det betyder også, at vi skal belaste vores fine festivalplads mindst muligt. Vi vil gøre op med engangsforbrug og brug-og-smid-væk-kultur. Jordens grønne fremtid er nemlig vores fælles ansvar og opgave.   

Når du aktivt reducerer, sorterer og genbruger før, under og efter Roskilde Festival, gør du én kæmpe forskel. 

  • Reducér betyder, at du medbringer så lidt som muligt hjemmefra. 
  • Sortér betyder, at du er med til at holde festivalen ren ved at sortere dit affald.  
  • Genbrug betyder, at du tager dine ting med hjem og bruger dem igen.