GET A SILENT SPOT

Get A Silent Spot er til jer, der ønsker at bo i et område, hvor vi hjælper hinanden med at holde det pænt og rent, og hvor der ikke er støjende fester eller konstant høj musik. Get A Silent Spot er det tidligere Silent & Clean, blot med navneændring. 

Get A Silent Spot er under opsyn af vores serviceværter, og alle opfordres til at hjælpe hinanden med at sørge for, at området er et rart sted at bo. Mellem kl. 22.00 og kl. 10.00 er musik fra enhver form for anlæg forbudt i Get A Silent Spot. 

Dette er en tilføjelse, der skal gøre din festivaloplevelse mere behagelig. Du skal stadig have en billet til Roskilde Festival for at komme ind på festivalen. Hvis I er to personer, der skal bo i et telt sammen, skal I begge have en voucher for at få adgang. 

Adgang til området 

Når du køber tidlig adgang til Get A Silent Spot, sørger vi for, at du har adgang til området før alle andre. Du vil få tildelt en plads som du får besked om senest en uge før festivalen.  

Hvis I er to personer, der skal bo i et telt sammen, skal I begge have købt adgang til Get A Silent Spot.  

Køb sammen, camp sammen 

Hvis du og dine venner vil campere tæt på hinanden, skal I købe jeres Get A Silent Spot som del af samme bestilling. Hvis du allerede har købt billet, eller det ikke er muligt at købe sammen, skal I samle jeres bestillinger og udfylde en formular (kommer snart) efter købet, hvor I angiver jeres navne, e-mails og billetternes ordrenumre. Så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe. Mere info kommer snart.  

Din reservation gælder fra lørdag 24. juni klokken 16 til søndag 25. juni klokken 16. Derefter er området frit tilgængeligt for alle. 

Get A Silent Spot 
  • Pris: 150 DKK  
  • Beliggenhed: East (se kort 
  • Åbningsdato: lørdag 24. juni kl. 16.00 med mulighed for Early Entry mellem klokken 10.00 og 16.00 (Early Entry kan bookes i løbet af foråret) 
  • Reservation slutter: søndag 25. juni kl. 16.00 
  • Sådan kommer du derhen? Via indgang East 
Sammen holder vi Roskilde grønnere


Når vi bor sammen på Roskilde Festival, skal vi sammen holde vores fællesskab fantastisk. Det betyder også, at vi skal belaste vores fine festivalplads mindst muligt. Vi vil gøre op med engangsforbrug og brug-og-smid-væk-kultur. Jordens grønne fremtid er nemlig vores fælles ansvar og opgave.  
 

Når du aktivt reducerer, sorterer og genbruger før, under og efter Roskilde Festival, gør du én kæmpe forskel. 

  • Reducér betyder, at du medbringer så lidt som muligt hjemmefra. 
  • Sortér betyder, at du er med til at holde festivalen ren ved at sortere dit affald.  
  • Genbrug betyder, at du tager dine ting med hjem og bruger dem igen. 

MÅSKE VIL DU OGSÅ
KUNNE LIDE