Rundvisning for nye foreninger

Vil din forening være en del af at skabe Roskilde Festival i fremtiden? Og ønsker I samtidig at styrke fællesskabet og skabe en indtjening til gavn for jeres forening?

SCROLL NED

Vi inviterer jer til en rundtur bag kulisserne på årets Roskilde Festival, hvor I får muligheden for at opleve festivalånden på nært hold.

Denne guidede rundvisning finder sted tirsdag 2. juli fra klokken 15.00 til 18.00.

Roskilde Festival samarbejder med mere end 100 almennyttige foreninger, som enten løfter en serviceopgave eller driver en madbod på Roskilde Festival. Vi inviterer løbende nye foreninger med ombord. Kom med på vores rundvisning for nye foreninger og få et unikt indblik i, om det kunne være noget for jeres forening at engagere jer på Roskilde Festival!

På rundvisningen vil I bl.a. møde forskellige foreninger, som enten driver en madbod eller løfter en serviceopgave, og få et indblik i alt det praktiske og den værdi, det skaber for de enkelte foreninger. Her vil også være mulighed for at stille massevis af spørgsmål og få information om, hvordan man ansøger om at være med som forening på Roskilde Festival 2025.

Rundvisning slutter af med noget koldt at drikke i Volunteers' Village, og I er mere end velkomne til at blive hængende på egen hånd og lade festivalmagien fortsætte resten af aftenen med en koncertoplevelse.

Tilmelding senest 10. juni

Vi har et begrænset antal pladser på årets rundvisning. Det er muligt at tilmelde maks. to personer pr. forening. Rundvisning er gratis, og du får adgang til Roskilde Festival tirsdag 2. juli.

Efter tilmeldingsfristen vil du modtage en bekræftelsesmail, hvis du har fået en plads, med praktisk information, herunder mødested m.m.

Har du spørgsmål til rundvisningen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Josefine Daphne Merrild Frederiksen på josefine.merrild@roskilde-festival.dk