20230629 Orangefoto Frivilligevolunteervillage Emillyders 031

Kom med på frivilligholdet

15.05.2024Festivalen

Mange frivillighold er allerede fyldte, så hvis du og vennerne vil på festival og samtidig gøre en kæmpe forskel, er det nu, I skal slå til.

Inden længe samles 30.000 frivillige om at skabe Roskilde Festival 2024. Uden dem, ingen festival – så simpelt er det!

Drømmer du om at tage på festival og samtidig gøre en forskel? Så grib chancen og kom med på frivilligholdet.

Bliv frivillig med dine venner

Du kan blive frivillig med dine venner ved at kontakte lederen af jeres ønskede hold. Uanset om du tilmelder dig med vennerne eller alene, kan vi garantere, at du bliver del af et engageret hold og får masser af uforglemmelige oplevelser.

Nyd alt det, livet som frivillig har at byde på

Som frivillig har du mulighed for at sove i Volunteer Camping – et overnatningsområde i rolige omgivelser med gratis varme bade for frivillige på Roskilde Festival.

Du kan også glæde dig til at møde frivilligvennerne i Volunteers’ Village, hvor der venter en masse oplevelser kun for frivillige. Volunteers’ Lounge byder på gratis forfriskninger, steder til at oplade mobilen og hoppe på wi-fi. I vores fredfyldte oase Volunteers’ Garden kan du bl.a. forkæle dig selv med et varmt bad, massage, yoga og lydterapi. Og så er der selvfølgelig mulighed for at købe lækker mad og drikke i Volunteers’ Villages helt egne madboder og bar.

Som frivillig kan du også svinge forbi vores tre Volunteers Hubs med afslappede loungeområder, gratis kaffe, te og saftevand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores frivilligfællesskab!